Tudta, hogy a LEAN a költségcsökkentésen kívül az emberek fejlesztését helyezi előtérbe?

 

A fluktuáció-kezelés egyik leghatékonyabb módszertanát ma már nem csak a gyártócégek számára ajánlják. A munkáltatók nagy sikerrel alkalmazzák, hiszen jó munkaerőreértékteremtő folyamatokra és világos célokra minden vállalkozásnak szüksége van.

 

Kinek ajánljuk?

 • aki szeretné folyamatait eredményesebben működtetni,
 • annak, aki azt fontolgatja, hogy egy elismert szakemberrel konzultál arról, hogy miért és hogyan kezdjen hozzá a LEAN bevezetéséhez.
 • vezetőknek, beosztott munkatársaknak,
 • termelési és minőségügyi szakembereknek,
 • termelésben közvetlenül dolgozó munkatársaknak,
 • minden érdeklődőnek, aki először találkozik a lean menedzsment világával.

 

A Lean menedzsment, mint olyan számos megoldást és lehetőséget hordoz magában azon vállalatok számára, akik elhivatottak a hatékonyság növelése, a minőség magas szintű megteremtése és a folyamatok optimalizálása mellett.

A piacon egyre több hasonló típusú vállalat jelenhet meg, mint az Öné, és az ügyfélkör is egyre magasabb minőséget vár el az árak csökkentése, magas kedvezmények és hibátlan kiszolgálás mellett. 

Minden típusú vállalat számára fontos, hogy értékteremtő folyamataik jól működjenek és ne fecséreljék el tartalékaikat, ezzel felesleges költségeket eredményezve.

Mi a megoldás?

A Lean kiváló lehetőség induló, de már működő vállalkozások számára is, hiszen hatékony eszköze az átalakulás iránt elkötelezett menedzsmentnek és segítse a profitabilitás megtartását. 

A módszerek és eszközök szimulációs feladatokon keresztül kerülnek bemutatásra, melyek az interaktív tréneri prezentációt kiegészítve segítik az anyag elsajátítását.
 
Lehetőséget biztosítunk az egyedi kérdések megvitatására is annak érdekében, hogy önállóan is képesek legyenek alkalmazni a tanultakat a munkájuk során. 
 
A versenyképesebbé válás és a hatékonyság növelése ma már minden vállalkozás számára alapvető célt jelent, hiszen a versenyképes működés teremti meg a lehetőséget arra, hogy a jövőben sikeresebb és eredményesebb lehessen vállalata az egyre növekvő piacokon kielégítve a különböző vevői szegmenseket.
 
Szerezzen előnyt versenytársaival szemben, legyen az Ön vállalkozása is hatékony!
 

 

E-learning képzési anyagunk ára

14 990 Ft  (+ 27% Áfa)

19 038 Ft

A jelentkezést és fizetést követően egy felhasználónév és jelszó segítségével tud belépni zárt E-learning rendszerünkbe, ahol online módon tudja megnézni az előadást.

Az e-learning videó a fizetést követően azonnal megtekinthető!

 
KEDVEZMÉNYEK
  Speciális kedvezmény Profession.hu Prémium előfizetőinek (Fizetett partneri együttműködés alapján)
 
A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag azon résztvevő használhatja, akinek Képzésszervező kollégánk hozzáférést adott. A videóanyaghoz kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 
 
E-learning anyagunk betekintést ad a Lean hatékony használatáról, hasznosságáról.
 
 
Tekintse meg szakértőnket: Andriska Pál
 
A videóanyag célja, hogy a kis- és közepes vállalkozások számára is elérhetővé váljanak azok a módszerek, amelyeket eddig csak a nagyvállalatok alkalmaztak a folyamatfejlesztések során.
 

Hogyan veheti igénybe e-learning anyagunkat?

 • E-learning anyagunkat a megvásárolom gombbal tudja igényelni.

Az adott anyagrészre történő jelentkezés után képzésszervező kollégánk visszaigazolja vásárlási/ részvételi szándékát, majd elküldi díjbekérőnket.

A díjbekérő kiegyenlítése után:

 • E-learning anyagunkhoz hozzáférést biztosítunk egy felhasználónév és jelszó segítségével, amelyet 3 hónapig korlátlanul megtekinthet.

Az online (e-learning) előadás előnyei:

 • Az előadás jegyzetét és a mintadokumentumokat is letöltheti az online felületről,
 • Az előadás megvásárlását követően 3 hónapon keresztül bármikor, korlátlan alkalommal nézheti meg az előadást. Ön osztja be az idejét: akkor tart szünetet, amikor csak szeretne, majd onnan folytatva a felvétel megtekintését, ahol abbahagyta,
 • az utazásra szánt időt is megspórolja.
 

 

Hírlevél Olvasóink időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár
Információ: