Online Marketing képzés

CÉL ⇔ FEJLESZTÉS ⇔ EREDEMÉNY

Az online marketing manapság elengedhetetlen a cégek marketingtevékenységének. Az interneten folyamatos a verseny a felhasználókért, olvasókért és vevőkért. Képzésünkön ezekhez a kihívásokhoz adunk segítséget. Ahhoz, hogy ez a tevékenység hatékonyan működjön, megkerülhetetlenné vált, hogy az adott munkatársak ezekkel a szakmai ismeretekkel rendelkezzenek. Abban az esetben is, ha az online tevékenység kiszervezésre kerül, hasznos és anyagilag is megtérülő ezen ismeretek elsajátítása, hiszen fontos, hogy a cég megfelelő rálátással rendelkezzen, és ellenőrizni tudja a folyamatokat.

Ezeket a szükséges ismereteket rendszerezi és foglalja össze kiscsoportos, gyakorlatorientált kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos online marketing képzésünk.

 

18 alkalom | 9 téma | 4 oktató

 

A képzés célja, hogy elsősorban kis- és középvállalatok szakembereinek segítsen a leginkább hatékony internetes marketinget saját stratégiájuk alapján felépíteni és a szükséges eszköztárat hatékonyan működtetni, valamint mérni a stratégia és marketingtevékenység eredményét.


Kiknek ajánljuk az Online Marketing képzésünket?

Azoknak a cégvezetőknek, egyéni vállalkozóknak, marketing területen dolgozóknak, pályakezdőknek akik szeretnének

  • áttekintő képet kapni az online marketingről,
  • megismerkedni a profi hirdetési és online marketing lehetőségekkel, 
  • új alapokra helyezni, és növelni az online marketing tevékenységük bevételét,
  • ezzel a területtel későbbiekben akár szakértőként foglalkozni.

Amiről szó lesz:

Képzésünk 18 alkalma 9 témát ölel fel, az alapoktól indulva. Tudjon meg többet!

Marketing tervezés és menedzsment

3 alkalmas képzésünk során először a tudományosan igazolt marketing alaptételeit vesszük át, majd a marketing tevékenység tervezésének stratégiai és taktikai szintjét tanítja meg. Befejező szakaszunk a vállalati szervezeten belüli működését veszi át

További részletek >>

Weboldalkészítés alapjai

Egy jó weboldalhoz kell egy jó specifikáció, ismerni kell a lehetőségeket és a technológia alapjait is. A képzés elsősorban marketingeseknek segít abban, hogy meg tudjanak tervezni egy weboldalt, el tudjanak készíteni egy olyan tervet, amely segítségével már elkezdhetnek dolgozni a kivitelezők.

Webáruház készítés alapjai

Mára lassan minden cégnek, amelyik terméket forgalmaz, szüksége lesz webáruházra. A képzésen átnézzük, mi kell ahhoz, hogy webáruházat készítsünk, milyen fejlesztési és marketinges feladataink lesznek, és mitől lesz sikeres egy ilyen szolgáltatás. 

Google Analytics

Ahhoz, hogy lássuk az online hirdetéseink eredményét szükséges a minél pontosabb mérés is. Ehhez az egyik legjobb megoldás a jól beállított Google Analytics mérőkód, hiszen nem csak az ingyenessége vonzó, de a folyamatos fejlesztése is. A képzés során megismerkedhetünk a Google Analytics beállításával, és a fontosabb mérőszámok jelentésével. Támpontot kapunk, hogy milyen számokból, milyen következtetéseket lehet levonni a hirdetési kampányaink optimalizálása végett.

Google Ads kampánykezelés

A legismertebb és legtöbbet használt internetes kereső még mindig a Google.hu. Az itt megjelenő hirdetések nagyban segítik egy weboldal látogatottságának növelését, és az egyik legköltséghatékonyabb felület a termékek, szolgáltatások eladására is. E mellet, a Google Ads különböző weblapokon is képes hirdetéseket elhelyezni, továbbá a youtube videómegosztón is hirdethetünk vele. Ezen hirdetések alap szintű beállításait és lehetőségeit ismerhetjük meg a képzés során.

Social Media marketing és hirdetések

A Facebook és az Instagram még mindig a legnépszerűbb közösségi oldalak. Az itt megjelenített hirdetéseinkkel gyorsan sok embert tudunk elérni. A képzés során megismerjük a Facebookon és az Instagramon történő hirdetések előfeltételeit, és a különböző kampánycélok beállítást. A hirdetések mellett természetesen szó lesz általában a közösségi média használatára, és egy olyan szolgáltatásokra is, amit érdemes használnunk a marketingkünkben.

Seo ismeretek

A keresőoptimalizálás során azt szeretnénk elkérni, hogy a Google keresőből minél több látogatónk érkezzen, hirdetések nélkül is. A képzésen átnézzük a legfontosabb beállításokat, és megismerkedünk az ezekhez kapcsolódó szolgáltatásokkal, pl. a Google Search Console-lal is

Hírlevél kezelés

Az online marketing egyik hatékony, de néha mellőzött eszköze az e-mail marketing. A képzés során átnézzük, milyen technológiai ismeretekre lesz szükségünk marketingesként. Megismerkedünk azzal, mitől lesz jó egy hírlevél vagy egy eDM, és gyakorlati tanácsaokat is adunk arról, hogyan kell ezt az eszközt a mindennapokban használni.

Social Media szövegírás

Néha nehéz olyan posztot készíteni, ami kreatív, figyelemfelkeltő és egyben hatékony is. Képzésünkön feltárjuk az Önben rejlő lehetőségeket. Inspiráljuk, hogy ihletet kapjon és eredményesen kommunikáljon. Tanuljon meg olyan posztokat írni, amelyre biztosan felfigyelnek látogatói!

További részletek >>

 

 

Érdekli az Online Marketing képzés?

Akkor ne maradjon le!


Oktatóink

Kiss-Bíró László

marketing és kommunikációs szakember

Berényi Konrád

közgazdász, internetes marketing tanácsadó

Onlinemarketing.hu Kft

Berényi Károly

PPC Specialista
Onlinemarketing.hu Kft

Gáspár Katalin

Grafológus
Harmonet portál alapító tulajdonosa

 


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


Eredmény

A képzés által adott szilárd szakmai alapokkal és gyakorlatias módszerekkel a résztvevők megértik a marketing tervezés menetét, képesek lesznek létrehozni célzott és hatékony Internetes hirdetéseket, magabiztosan kezelik a Google Adwords szolgáltatást, a Social Media hirdetési lehetőségeit, hírlevél kampányokat hoznak létre és megismernek számtalan online marketing rendszert. Mindezek mellet képessé válnak hogy egyedi igényeik szerint tovább fejlesszék marketinges tudásukat és megalkossák saját sikerük testreszabott receptjét.


A képzés díja   Kedvezmények

320 000 + Áfa

406 400 Ft

 

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

12%  2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő jelentkezés esetén

15%  3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén

A részvételi díj tartalmazza a 18 fél nap oktatást, a segédanyagot és a tanúsítványt.   A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

 


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Online Marketing képzés
Oktatók Berényi Konrád
Berényi Károly
Gáspár Katalin
Kiss-Bíró László
A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum Online Marekting képzés elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Kihelyezett formában elérhető igen
Eseménynaptár
Információ: