Egy vállalat sikerességét döntően befolyásolja, hogy a vezető:
 • mennyire tud hatékonyan kommunikálni,
 • mennyire produktív az időgazdálkodása,
 • milyen módon tudja a motiválási technikákat beépíteni,
 • mennyire eredményes tárgyalásokat folytat,
 • hogyan építhet egyénekből igazi csapatot,
 • milyen módon tudja kezelni a konfliktusokat.

 

Az utóbbi évek "munkahelyi forradalma" után mára már egyértelmű a trend: a legtöbb vállalkozás a hosszadalmas álláshirdetések és interjúztatások helyett inkább cégen belül, munkatársak kinevezésével oldja meg a megüresedett vezetői pozíciók betöltését. 

 

Képzéseinkkel a vezetői képességek és tapasztalat mielőbbi, minél mélyebb megértéséhez és megszerzéséhez járulunk hozzá, hogy Önnek a tényleges értékteremtéssel, és ne az akadályozó tényezők kiküszöbölésével kelljen foglalkoznia.
 
Kiknek ajánljuk vezetői képzéseinket?
 • azoknak, akiknek jelenleg nincs ideje hasznos, de hosszú képzésekre járni, de fontosnak tartják a minőségi vezetést, és azonnal látható eredményeket szeretnének,
 • akik szeretnék szervezetten, olajozott gépezet módjára működtetni cégüket,
 • akik szeretnének kimutatható növekedést elérni évről évre,
 • összefoglalva: akiknek fontos a hatékonyság és az eredményesség.
 

Képzéseink felkészítik a vezetőket rövid és hatásos megbeszélések lefolytatására, az ehhez szükséges szemléletmód, készségek és eszközök elsajátításával. Ezáltal eredményesen tudják coacholni és fejleszteni beosztottjaikat, motiválni tudják, és jobb teljesítményre sarkallni őket.

Kiemelt képzésünk 

 

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása és megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása a résztvevők számára.
A program a személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával folyik. Szimulációs és szerepjátékokban nyílik lehetőség a kísérletezésre és az új készségek megerősítésére. Videók vetítésével, valamint a csoportos videofelvételek elemzésével fejlesztjük a résztvevők ismereteit és képességeit, elmélyítve ezáltal tudásukat.

 

Néhány kérdés, amire biztosan választ kapnak a Kiváló Vezető képzésen résztvevők:
 
 • Milyen tulajdonságok jellemzik a hatékony/eredményes vezetőt?
 • Mit nevezne meg egy csapat sikerének legfontosabb tényezőjeként?
 • Milyen módon tud célorientált vezetést kialakítani?
 • Milyen eszközöket tud hasznosítani a problémamegoldás területén?
 • Milyen módon tudja a beosztottak teljesítményét növelni?
 • Milyen stratégiai célok növelhetik a vállalat eredményességét?

 

További képzéseink

Az időgazdálkodás képzés elsősorban azoknak szól, akik szeretnék rendezettebbé tenni saját magukat és a mindennapjaikat. Azoknak, akik szeretnének kevesebb stresszforrást az életükbe, és szeretnének több olyan dologgal időt tölteni, ami valóban a hobbijuk és közel áll a szívükhöz.

 

A teljesítményértékelés elengedhetetlen motivációs eszköz munkatársaink számára. A résztvevők megtanulják a beosztottjaik teljesítményére ható területek helyes menedzselését. Képessé válnak akár munkavégzés közben hatásos, rövid coaching beszélgetések levezetésére. Megismerik a teljesítmény-menedzsment eszközrendszerét.

 

A képzés legfontosabb célja a kommunikációs tudatosság megtanulása azért, hogy célt érjen minden olyan helyzetben, amikor beosztottakkal, vezetőkkel, társ osztályokkal és ügyfelekkel képes legyen kapcsolatba lépni. Két azonos szakmai tudású ember közül messze az a sikeresebb, aki kiválóan tud kommunikálni és bánni az emberekkel.

 

A képzés olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik szeretnének szorosabban együttműködni a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.

 

A képzés célja, hogy a résztvevők aktuális és hasznos ismereteket szerezzenek az üzleti életben előforduló konfliktusok jellemzőiről, illetve megismerjék a gazdasági és üzleti mediáció – mint alternatív vitarendezési módszer - sajátosságait és a későbbiekben ezt hatékonyan tudják alkalmazni.

 

 
 
Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 
Eseménynaptár