Célunk, hogy fejlesszük résztvevőink pénzügyi ismereteit az egyes témák megértésén, használatán és a pénzügyi információk elemzésén keresztül.
Gyakorlatias pénzügyi képzéseinken hallgatóink jártasságot szereznek a pénzügyi elemzésekben, értékelésekben.
 

 

1 NAPOS PÉNZÜGYI KÉPZÉSEINK 

1. CASH FLOW KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE ÉS ELEMZÉSE
Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése mintafeladaton keresztül.
A változások és változtatások a kiadott Excel táblák alapján gyorsan nyomon követhetőek.

 


2. ÖNKÖLTSÉGSZÁMÍTÁS

Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltségszámítás alaptípusait, a számítási módját és alkalmazási lehetőségeit - gyakorlati példákon keresztül. 

 


3. ÁRKÉPZÉS ÉS LIKVIDITÁS
Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az Ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja? Ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ képzésünkön. CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!
 

 

 

 2-6 NAPOS PÉNZÜGYI KÉPZÉSEINK 

A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Követhetik a megvalósítás folyamatát.

 

 

HÉTVÉGI NAPOKON - Nem csak controllereknek! Képzésünkön a hatékony munkavégzéshez szükséges ismeretek megszerzése mellett a gyakorlati feladatok segítségével lehetőség nyílik adaptálható pénzeszköz-gazdálkodási módszerek elsajátítására.

 


3. PÉNZÜGYI CONTROLLING ISMERETEK (4 nap)
HÉTKÖZNAPOKONÁtfogó képet ad a vállalati likviditás megteremtésének követelményeiről, egyszerű tervezési és értékelési módszereiről, megismerteti a pénzügyi tervezés, a cash-menedzsment és a beruházási, befektetési döntések alapelveit.

 


4. PÉNZÜGYI KIMUTATÁSOK ELEMZÉSE (2 nap)

A résztvevők kiscsoportos képzésünkön megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit.

 


5. PÉNZÜGYEK FELSŐFOKON (5 nap)

Ebben a képzési csomagban a következő témákat dolgozzuk fel gyakorlatorientáltan:
  
Pénzügyi kimutatások elemzése,  Cash flow kimutatás készítése és elemzése,  Likviditás-menedzselés.

 

 

 SPECIÁLIS PÉNZÜGYI KÉPZÉSEINK 

1. PÉNZÜGYEK NEM PÉNZÜGYESEKNEK (3 nap)
Mert minden döntés pénzügyi következménnyel jár. Népszerű képzésünket évente 2-3 alkalommal szervezzük meg nyílt formában. Ajánljuk minden döntéshozónak, közép- és felsővezetőnek!

 

 

 

 
 
 
Vállalati kihelyezett pénzügyi képzések:
 

Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során. Kihelyezett képzéseinket angolul és magyarul is kínáljuk.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 
 
Eseménynaptár
Információ: