Képzési palettánk:

 
1 NAPOS KÉPZÉSEK
CASH FLOW KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE ÉS ELEMZÉSE
Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése Excel segítségével.
A változások és változtatások a kiadott Excel táblák alapján gyorsan nyomon követhetőek.
Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltségszámítás alaptípusait, a számítási módját és alkalmazási lehetőségeit - gyakorlati példákon keresztül. 

Az árak kialakítása során több olyan szempontot is figyelembe kell venni, amelyek az Ön cégének és partnereinek (vevőinek és szállítóinak) likviditását is befolyásolja. Hogyan lehet ezeket a hatásokat értékelni és figyelembe venni az ár kialakítás folyamatában, megtalálni azt az értéket, amely az eredményesség javítása mellett a likviditást is biztosítja? Ezekre a kérdésekre adjuk meg a választ képzésünkön.

CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!

 
2-6 NAPOS KÉPZÉSEK
A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Követhetik a megvalósítás folyamatát.
HÉTVÉGI NAPOKON - Nem csak controllereknek! Képzésünkön a hatékony munkavégzéshez szükséges ismeretek megszerzése mellett a gyakorlati feladatok segítségével lehetőség nyílik adaptálható pénzeszköz-gazdálkodási módszerek elsajátítására.

PÉNZÜGYI CONTROLLING ISMERETEK (4 nap)

HÉTKÖZNAPOKONÁtfogó képet ad a vállalati likviditás megteremtésének követelményeiről, egyszerű tervezési és értékelési módszereiről, megismerteti a pénzügyi tervezés, a cash-menedzsment és a beruházási, befektetési döntések alapelveit.
A résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit. Kiscsoportos, gyakorlatorientált képzésünkön végig laptopon dolgozunk. 
 
CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!
Az alábbi témákat dolgozzuk fel gyakorlatorientáltan képzésünkön:
Pénzügyi kimutatások elemzése, Cash flow kimutatás készítése és elemzése, valamint
Likviditás-menedzselés.
 
KÉPZÉSEK NEM PÉNZÜGYI SZAKEMBEREKNEK
PÉNZÜGYEK NEM PÉNZÜGYESEKNEK (3 nap) Mert minden döntés pénzügyi következménnyel jár. Népszerű képzésünket évente 2-3 alkalommal szervezzük meg nyílt formában.

PÉNZÜGYEK NEM PÉNZÜGYESEKNEK képzés angol nyelven

CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN!

 
 
 
Pénzügyi kurzusaink célja, hogy fejlessze a résztvevők pénzügyi ismereteit az egyes témarészek megértésén, használatán és a pénzügyi információk elemzésén keresztül. Gyakorlati jellegű pénzügyi képzéseinken hallgatóink jártasságot szereznek a különböző pénzügyi elemzésekben, értékelésekben.
 
Vállalati kihelyezett pénzügyi képzések:
 

Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során. Kihelyezett képzéseinket angolul és magyarul is kínáljuk.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 
 
Eseménynaptár
Információ: