Pénzügyi képzések
 
Pénzügyi kurzusaink célja, hogy fejlessze a résztvevők pénzügyi ismereteit az egyes témarészek megértésén, használatán és a pénzügyi információk elemzésén keresztül. Gyakorlati jellegű pénzügyi képzéseinken hallgatóink jártasságot szereznek a különböző pénzügyi elemzésekben, értékelésekben.

Képzési palettánk:
 
1 NAPOS KÉPZÉSEK
CASH FLOW TERVEZÉS ÉS KIMUTATÁS KÉSZÍTÉSE
Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése Excel segítségével.
A változások és változtatások a kiadott Excel táblák alapján gyorsan nyomon követhetőek.
Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltségszámítás alaptípusait, a számítási módját és alkalmazási lehetőségeit - gyakorlati példákon keresztül. 
A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Követhetik a megvalósítás folyamatát.
 
2-6 NAPOS KÉPZÉSEK
Képzésünkön a hatékony munkavégzéshez szükséges ismeretek megszerzése mellett a gyakorlati feladatok segítségével lehetőség nyílik adaptálható pénzeszköz-gazdálkodási módszerek elsajátítására.
PÉNZÜGYEK NEM PÉNZÜGYESEKNEK (3 nap) Mert minden döntés pénzügyi következménnyel jár. Népszerű képzésünket évente 2-3 alkalommal szervezzük meg nyílt formában.
A résztvevők megismerik és elsajátítják a beszámoló elemzés eszközeit és technikáit. Kiscsoportos, gyakorlatorientált képzésünkön végig laptopon dolgozunk. 
 
 
 
Vállalati kihelyezett pénzügyi képzések:

Célunk, hogy résztvevőink olyan ismereteket és készségeket sajátítsanak el, amelyeket sikeresen alkalmazhatnak mindennapi munkájuk során. Kihelyezett képzéseinket angolul és magyarul is kínáljuk.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 
 
Eseménynaptár
Információ: