Miért a Sämling IAS-IFRS képzése: A kiscsoportos kurzus összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat az IFRS (Nemzetközi jelentéskészítési sztenderdek) elveiről, és gyakorlati példák sorozatán keresztül mutatja be használatukat. Külön kitérünk a magyarországi gyakorlat esetleges buktatóira és a főbb eltérésekre.

A képzésen az összes sűrűn használt sztenderdet végig vesszük, megnézzük gyakorlati használatukat sok-sok példával, mennyiben térnek el a magyar gyakorlattól, hogyan szokás őket használni, milyen értelmezési problémák, nehézségek vannak.

Az oktatás magyar nyelven folyik, modern technikával - az előadó a gyakorlati feladatokat tablet pc-n az interaktív jegyzetfüzetének kivetítésével dolgozza ki. Ezzel a technikával a résztvevők és az oktató a feladatok kidolgozása során mindvégig együtt haladnak. A tanfolyam elvégzői cégünk tanúsítványát kapják.


Tájékoztató a képzések NGM engedélyeiről:
 bővebben

IAS-IFRS képzés
Szakterület Témakör Képzés program címe Tanóra
(45 perc)
Kredit
(IFRS.szak)
Kredit
(könyvizsgáló)
IFRS Számviteli IAS-IFRS képzés (IAS 1, 7, 8, 10, 16, 20, 23, 36, 40) 2 (nap) * 8 (tanóra) -
-

Bővebben az IFRS kreditpontokról itt tájékozódhat! >>


A képzés célja

  • Az IFRS (Nemzetközi jelentéskészítési sztenderdek) elvei, szellemisége és alkalmazása – mit kell tudni és hogyan használjuk?
  • A képzésen több mint 30 oldalnyi feladatsor kerül - közösen - megoldásra. 
Oktató
Ipacs Laura: évek óta nagy sikerrel tart IFRS kurzusokat többek között a Sämlingnél is. A téma gyakorlója és szakértője, és a tőle megszokott élvezetes stílusban adja elő a száraznak tűnő témákat

Kinek ajánljuk

Ezt az IFRS képzést egyaránt ajánljuk gyakorló számviteli és pénzügyi szakembereknek, vállalati vezetőknek, ahogy pénzügyi vagy operatív területen dolgozóknak, illetve bárkinek, aki érdeklődik, és már rendelkezik alapismeretekkel a számvitel területén.
 

Kihelyezett vállalati képzés

Cégünk 2003 óta szervez kihelyezett vállalati képzéseket. Az IFRS alapképzést kihelyezett, vállalati formában is szíves figyelmébe ajánljuk. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon a képzésszervezőhöz!SZÁMVITELI IFRS képzéseink KIHELYEZETT formában is lebonyolíthatóak az ország egész területén. Akár cégreszabott tematika alapján. Kérjen egyedi árajánlatot.

 

Képzési napok
-

 

Helyszín
Jelenleg vállalati, kihelyezett formában érhető el

 

Részvételi díj

Egyedi ár

A képzés díja tartalmazza a 2 oktatási napot, a segédanyagot, tollat, jegyzetfüzetet és a tanúsítványt.

 


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
 
 
Eseménynaptár
Információ: