Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése gyakorlatorientáltan. A változások és változtatások a kiadott Excel táblák/sablonok alapján gyorsan nyomon követhetőek.
Garantált maximális létszám 12 fő, így minden Résztvevő felteheti vállalatára vonatkozó egyedi kérdéseit!
 
FIGYELEM! A képzésen már a 2019. január 1-től érvényes számviteli szabályok szerinti kimutatás elkészítése történik.
 

Résztvevőink visszajelzése 2020. május 20-i online képzésünkről:

 
 • "Nagyon tetszett, hogy a tananyag ismertetésén túlmenően folyamatosan, gyakorlatból vett példákon keresztül segítette a tanár Úr az elhangzottak értelmezését."
 • "Nagyon hasznosnak találtam, örülök hogy részt vehettem."

Különösen tetszett:

 • "Az oktató felkészültsége, érthető magyarázata, segédanyagok."
 • "Mindenre kiterjedő felkészültség."
 
IDŐPONT
2020. december 1.
Időbeosztás: 9:00 és 15.30 óra között, 6 tanórában
 
HELYSZÍN

ONLINE formában

 
RÉSZVÉTELI DÍJ
54.000 Ft + 27% ÁFA
(68.580 Ft)
A részvételi díj tartalmazza az oktatási napot, a segédanyagot, az Excel sablonokat és a magyar nyelvű tanúsítványt
40.500 Ft + 27% ÁFA LEGKEDVEZŐBB ÁR
 
KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak,
minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
Speciális kedvezmény volt REFA Controller résztvevőknek
20% ONLINE oktatási forma
25% Amennyiben jelentkezik Szervezetek likviditás-menedzselése képzésünkre is
 
Cash flow tervezés és kimutatás készítése
 
Most 25% kedvezménnyel jelentkezhet!
Jelentkezzen Cash flow tervezés és kimutatás készítése és Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre együtt és mi 25% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából! Így 108.000 Ft + ÁFA helyett
81.000 Ft + ÁFA áron vehet részt rajtuk!
 

Tematika:

 • A cash flow értelmezése, jelentősége a tulajdonosi és vezetői döntésekben, a Számviteli törvény szerinti cash-flow kimutatás elkészítése (A magyar számviteli törvény szerinti cash-flow kimutatás összeállítását ismerik meg és elemezik. Ehhez xls táblákat kapnak a résztvevők.)
 • Cash flow controlling: terv-tény, bázis-tény, idősor, összetétel, eltérés-elemzés, mutatószámok cash flow alapon, vállalatközi elemzés, benchmarking, a cash flow javításának lehetséges intézkedései.
 • A likviditási pont alakulása vállalatra és termékre, valamint a likviditási tartalék kitermelésének lehetőségei.
 • Portfólióelemzés.
 • A cash flow szerepe az értékteremtésben, a döntések előkészítésében.
 • A nemzetközi számviteli standerdek szerinti cash-flow kimutatás és a hazai előírások különbségei kerülnek részletezésre.
 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 

Módszertan

A képzés keretében bemutatott összefüggések példákon keresztül kerülnek feldolgozásra. A résztvevők elkészítik egy minta vállalat cash flow kimutatását, alkalmazzák a cash flow controlling mutatókat, értékelik a vállalat pénzteremtését és pénzfelhasználását. A program keretében a résztvevő saját vállalatára, szervezetére jellemző problémák megbeszélésére is lehetőséget biztosítunk. A cash flow kimutatás elkészítéséhez és elemzéséhez Excel alapú sablonokat is a rendelkezésére bocsátunk.
 

Cél, kompetencia, eredmény

A résztvevő a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket kap a cash-flow összeállításáról, elemzéséről és a tulajdonosi-vezetői döntésekben játszott szerepéről.
 

Kinek ajánljuk

Elsősorban azoknak a gazdasági/pénzügyi szakembereknek, controllereknek, vezetőknek és vállalkozóknak ajánljuk képzésünket, akik döntéseikkel, azok előkészítésével és kontrollált megvalósításával hatnak a vállalat eredményességére és pénzügyi helyzetére.
 

 

Kihelyezett formában elérhető

Megfelelő létszám esetén a képzés vállalathoz kihelyezett formában is megrendelhető, kihasználva azt, hogy ismert környezetben, saját folyamatokon keresztül, testre szabva sajátíthatják el a tudást. Képzésünket az Önök által választott napokon szervezzük meg. Igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!
 
 

Résztvevőink mondták

 • "Magam részéről hiánypótlónak érzem. Tanultam már pár helyen Cash Flow készítést, de ennyire jól, és összefüggéseiben is magyarázva még nem. A kapott írásos anyagban végre látok olyan táblázatot, amiben megvan kerek-perec leírva, hogy melyik sornak milyen adatokat kell tartalmaznia, és milyen irányban. Igazi kincs..."
 • "A tanár úr felkészültsége kiemelkedő, az előadásmódja nagyon élvezetes. A humorral fűszerezett életszerű példák nagyban könnyítik a megértést, és gátolják a elfásulást."
 • "A Tanár úr olyan természetességgel, könnyedséggel, érthetően, egyszerűen beszélt a témáról, mintha egy könnyű kis feladat lenne elsajátítani a cash-flow és pénzügyi szemléletet."
 • "Nagyon átfogó, érthető, gyakorlatias. Tanár úr felkészült, magas fokú szakmai háttérrel rendelkezik, nagyon hasznos a gyakorlatból hozott példák bemutatása, átbeszélése."
 • "Nagyon tetszett az oktató kedvessége és szakmai hozzáállása, a gyakorlati példák felsorolása."
 • "Jó volt, hogy az előadó minden résztvevő területéhez hozzászólt és adott tanácsot."
 
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 

Képzés adatai

Oktatók Lengyel László
Kihelyezett formában elérhető igen
Képzésfelelős Porubszky-Tóth Katalin
Eseménynaptár
Meghirdetett tantermi oktatásainkat korlátozó intézkedések, illetve veszélyhelyzet esetén online formában valósítjuk meg.
Információ: