Képzésünkről Pénzügy nyílt napunkon készült egy részletes bemutató videó is, az ehhez való hozzáférést kérjük képzés felelősünktől kérje! Köszönjük.
 
 
 
Operatív cash flow terv készítése és elemzése, valamint cash flow kimutatás készítése és elemzése gyakorlatorientáltan. A változások és változtatások a kiadott Excel táblák/sablonok alapján gyorsan nyomon követhetőek.
Garantált maximális létszám 12 fő, így minden Résztvevő felteheti vállalatára vonatkozó egyedi kérdéseit!
 
FIGYELEM! A képzésen már a 2019. január 1-től érvényes számviteli szabályok szerinti kimutatás elkészítése történik.
 

Résztvevőink visszajelzése legutóbbi online képzésünkről:

 • "Nagyon tetszett, hogy a tananyag ismertetésén túlmenően folyamatosan, gyakorlatból vett példákon keresztül segítette a tanár Úr az elhangzottak értelmezését."
 • "Nagyon hasznosnak találtam, örülök hogy részt vehettem."
 • "Hasznosítani tudom a munkámban a hallottakat a gyakorlati feladatok segítségével."
 • "Nagyon tetszik, hogy az anyagon túl további elemzések lehetősége is felvetődött, ez további dimenziókat nyit."
 

Különösen tetszett:

 • "A Tanár úr olyan természetességgel, könnyedséggel, érthetően, egyszerűen beszélt a témáról, mintha egy könnyű kis feladat lenne elsajátítani a cash-flow és pénzügyi szemléletet."
 • "Mindenre kiterjedő felkészültség."
 • "Biztos sokan mondták már Lengyel László tanár úrról, de leírom én is: ilyen hatalmas, szerteágazó és részletes tudással rendelkező szakemberrel, aki ráadásul ilyen magas szinten tud oktatni, ilyen jól, végtelen türelemmel és alapossággal tananyagot átadni és magyarázni, én még nem találkoztam, pedig már jópár évet eltöltöttem az "iskolapadban". Minden tiszteletem az övé! Bízom benne, hogy még sok-sok diáknak lesz szerencséje hozzá!"
 • "Nemcsak elméleti hanem gyakorlati ismereteket kaptunk."
 • "A szűken vett téma színesítésével és a viszonylatok megvilágításával az előadás során jelentősen hozzájárult a használhatósághoz."
 • "Állami cégként speciális helyzetben vagyunk, de azt gondolom, hogy a részletes ismertető hasznunkra vált és nagyon megkönnyíti majd a munkánkat az adatszolgáltatás tekintetében."
 • "Az előadás felépítése, íve, a gyakorlati példák és az előadó humora."
 
IDŐPONT
2021. október 21.
Időbeosztás: 9:00 és 15.30 óra között, 6 tanórában, 1 tanóra konzultációs lehetőséggel, 15 perces szünetekkel + ebédszünettel
 
HELYSZÍN

LIVE, ONLINE formában

 
RÉSZVÉTELI DÍJ
54.000 Ft + 27% ÁFA
(68.580 Ft)
A részvételi díj tartalmazza az oktatási napot, a segédanyagot, az Excel sablonokat és a magyar nyelvű tanúsítványt

25% kedvezménnyel: 40.500 Ft + 27% ÁFA

LEGKEDVEZŐBB ÁR
 
KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak,
minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
Speciális kedvezmény volt REFA Controller résztvevőknek
8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
10% Magánszemély jelentkezése esetén
12% 2 fő együttes jelentkezése esetén
15% 3 fő együttes jelentkezése esetén
25% Amennyiben jelentkezik Szervezetek likviditás-menedzselése képzésünkre is
 
Cash flow tervezés és kimutatás készítése
 
Most 25% kedvezménnyel jelentkezhet!
Jelentkezzen Cash flow tervezés és kimutatás készítése és Szervezetek likviditás-menedzselése képzéseinkre együtt és mi 25% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából! Így 108.000 Ft + ÁFA helyett 81.000 Ft + ÁFA áron vehet részt rajtuk!
 

Tematika:

 • A cash flow értelmezése, jelentősége a tulajdonosi és vezetői döntésekben, a Számviteli törvény szerinti cash-flow kimutatás elkészítése (A magyar számviteli törvény szerinti cash-flow kimutatás összeállítását ismerik meg és elemezik. Ehhez xls táblákat kapnak a résztvevők.)
 • Cash flow controlling: terv-tény, bázis-tény, idősor, összetétel, eltérés-elemzés, mutatószámok cash flow alapon, vállalatközi elemzés, benchmarking, a cash flow javításának lehetséges intézkedései.
 • A likviditási pont alakulása vállalatra és termékre, valamint a likviditási tartalék kitermelésének lehetőségei.
 • Portfólióelemzés.
 • A cash flow szerepe az értékteremtésben, a döntések előkészítésében.
 • A nemzetközi számviteli standerdek szerinti cash-flow kimutatás és a hazai előírások különbségei kerülnek részletezésre.
 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 

Módszertan

A képzés keretében bemutatott összefüggések példákon keresztül kerülnek feldolgozásra. A résztvevők elkészítik egy minta vállalat cash flow kimutatását, alkalmazzák a cash flow controlling mutatókat, értékelik a vállalat pénzteremtését és pénzfelhasználását. A program keretében a résztvevő saját vállalatára, szervezetére jellemző problémák megbeszélésére is lehetőséget biztosítunk. A cash flow kimutatás elkészítéséhez és elemzéséhez Excel alapú sablonokat is a rendelkezésére bocsátunk.
 

Cél, kompetencia, eredmény

A résztvevő a gyakorlatban is alkalmazható ismereteket kap a cash-flow összeállításáról, elemzéséről és a tulajdonosi-vezetői döntésekben játszott szerepéről.
 

Kinek ajánljuk

Elsősorban azoknak a gazdasági/pénzügyi szakembereknek, controllereknek, vezetőknek és vállalkozóknak ajánljuk képzésünket, akik döntéseikkel, azok előkészítésével és kontrollált megvalósításával hatnak a vállalat eredményességére és pénzügyi helyzetére.
 

 

Kihelyezett formában elérhető

Megfelelő létszám esetén a képzés vállalathoz kihelyezett formában is megrendelhető, kihasználva azt, hogy ismert környezetben, saját folyamatokon keresztül, testre szabva sajátíthatják el a tudást. Képzésünket az Önök által választott napokon szervezzük meg. Igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!
 
 

Résztvevőink mondták

 • "Magam részéről hiánypótlónak érzem. Tanultam már pár helyen Cash Flow készítést, de ennyire jól, és összefüggéseiben is magyarázva még nem. A kapott írásos anyagban végre látok olyan táblázatot, amiben megvan kerek-perec leírva, hogy melyik sornak milyen adatokat kell tartalmaznia, és milyen irányban. Igazi kincs..."
 • "A tanár úr felkészültsége kiemelkedő, az előadásmódja nagyon élvezetes. A humorral fűszerezett életszerű példák nagyban könnyítik a megértést, és gátolják a elfásulást."
 • "A Tanár úr olyan természetességgel, könnyedséggel, érthetően, egyszerűen beszélt a témáról, mintha egy könnyű kis feladat lenne elsajátítani a cash-flow és pénzügyi szemléletet."
 • "Nagyon átfogó, érthető, gyakorlatias. Tanár úr felkészült, magas fokú szakmai háttérrel rendelkezik, nagyon hasznos a gyakorlatból hozott példák bemutatása, átbeszélése."
 • "Nagyon tetszett az oktató kedvessége és szakmai hozzáállása, a gyakorlati példák felsorolása."
 • "Jó volt, hogy az előadó minden résztvevő területéhez hozzászólt és adott tanácsot."
 • "Biztos sokan mondták már Lengyel László tanár úrról, de leírom én is: ilyen hatalmas, szerteágazó és részletes tudással rendelkező szakemberrel, aki ráadásul ilyen magas szinten tud oktatni, ilyen jól, végtelen türelemmel és alapossággal tananyagot átadni és magyarázni, én még nem találkoztam, pedig már jópár évet eltöltöttem az "iskolapadban". Minden tiszteletem az övé! Bízom benne, hogy még sok-sok diáknak lesz szerencséje hozzá!"
 
 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!
 

Képzés adatai

Oktatók Lengyel László
Kihelyezett formában elérhető igen
Képzésfelelős Porubszky-Tóth Katalin
Eseménynaptár
Információ: