Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az életben – azt hol kell keresni és hogyan kell értelmezni.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példávalremek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Célunk, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.

Képzési kínálatunk

 

Munkajogi alapismeretek

Munkajogi alapismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap. (1 nap)

Tovább >>

Munkajog a HR gyakorlatában

A 2 nap munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. A résztvevők olyan gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják. (2 nap)

Tovább >>

Távmunka szabályozás a gyakorlatban

Fél napos képzés a távmunka és a home office lehetőségeiről és szabályozásáról.

Tovább >>


Munkajog kvíz

Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 

Valamennyi tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén. Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.


Hírlevél olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, workshopjainkról és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!


Eseménynaptár
Információ: