Egyik legnagyobb kihívás a HR vezetők, munkatársak számára, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák. Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
A szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Egyidejűleg kell betartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken és workshopjainkon a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az életben – azt hol kell keresni és hogyan kell értelmezni.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példávalremek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Célunk, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják.

Munkajogi KVÍZ!

Tesztelje munkajoggal kapcsolatos ismereteit!
KVÍZ >>

Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 

Valamennyi tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén. Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.


Hírlevél olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, workshopjainkról és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!


A Sämling Kft. összes HR-es képzése
Eseménynaptár
Információ: