A HR vezetők, munkatársak egyik legnagyobb kihívása, hogy a szervezeti célok eléréséhez a leginkább megfelelő humán tőkét biztosítsák.  Időről-időre bővíteni, szűkíteni, változtatni kell a munkavállalók körét.
 
Ugyanakkor a szervezeti érdekek szem előtt tartása mellett a munkatársak érdekeit is figyelembe kell venni. Be kell tartani a vonatkozó jogszabályokat, és érvényesíteni az alkalmazottak jogos követeléseit, elvárásait.
 
Képzéseinken a résztvevők megismerik a munkajogi alapfogalmakat, és tisztában lesznek azzal, hogy ha felmerül egy munkajogi kérdés - a munkában vagy az élet egyéb területein – arra hol kell keresni a megoldást, és hogyan kell értelmezni azt.
 
Munkajogi képzéseinken érthetően, sok gyakorlati, életből vett példávalremek oktató tolmácsolásában mutatjuk be a munkajog alapjait, online és tantermi formában is. 
 
Célunk, hogy a résztvevők olyan gyakorlati tudást kapjanak, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen fogják tudni megoldani.

Képzési kínálatunk

 

Munkajogi alapismeretek

Munkajogi alapismeretek érthetően, rendszerezve, remek oktató tolmácsolásában! A jogszabályi naprakész tudás mellett a saját kérdéseire is választ kap. (1 nap)

Tovább >>

 

Munkajog a HR gyakorlatában

A 2 nap munkáltatói és munkavállalói oldalról is hasznos ismereteket nyújt. A résztvevők olyan gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel a munkájuk során felmerülő munkajogi problémákat sikeresen megoldják. (2 nap)

Tovább >>

Távmunka szabályozás a gyakorlatban

Fél napos workshop a távmunka és a home office lehetőségeiről és szabályozásáról.

Tovább >>

 

 

Munkajog kvíz

 
Tekintsen bele online kurzusunkba, ismerje meg előadónkat: 
 
 
 

Tanfolyamaink kihelyezett formában is elérhetők az ország egész területén. Kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.

 

Hírlevél olvasóink időben értesülnek képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!


 

Eseménynaptár
Információ: