REFA Üzemszervezés, Üzemmenedzselés

 
Üzem- és munkaszervezés
Milyen módon lehet az embereket, anyagokat és üzemeszközöket úgy alkalmazni, hogy ezzel a költségek, a minőség és a szállítási idő tekintetében piacképes termék álljon elő? Milyen módon határozhatóak meg a döntésekhez szükséges folyamatadatok?
Egy vállalkozás teljesítőképessége és sikere döntően a gazdaságos munkahelyekből és munkafolyamatokból származik. Ennek előfeltétele azon folyamatadatok módszeres meghatározása, amelyek a REFA Alapképzés témáit képezik. A gazdaság és az ipar a REFA Alapképzést/ REFA Grundausbildung-ot évek óta a gyakorlat által tökéletesen igazolt kvalifikációként értékeli.
 
A Sämling Kft. és a REFA GmbH kizárólagos licencmegállapodása (Pdf)
 
A REFA Verband - REFA Szövetség
A Sämling Kft. a partnereinek Magyarországon is olyan magas színvonalú és gyakorlatorientált szakmai továbbképzéseket kíván nyújtani, mint a REFA GmbH. Németországban. 
 
Bővebb információt kaphat, a REFA képzések német nyelvű tájékoztatóját és
egyedi ajánlatot is kérhet képzés felelősünktől!
 
 
A MÓDSZER HATÁROZZA MEG AZ IDŐT! Német precizitás, REFA minőség Magyarországon is!
 
Az optimálisan kialakított munkarendszer, a folyamatorientált munkaszervezet, továbbá az üzemi adatok kezelése, menedzsmentje a vállalatok versenyképessége szempontjából döntő követelmény. Az ehhez szükséges átfogó, gyakorlatias tudást a REFA alapkézés biztosítja.
 
A REFA időfelvételen alapuló norma meghatározás egy olyan speciális módszer, amely a valós folyamatokból indul ki. Figyelembe veszi a megszakítási időket, illetve kalkulál a fizikai fáradtság okozta teljesítménycsökkenéssel is és ezzel win-win szituációt teremt a vállalatvezetés és a dolgozók között azzal, hogy valós, teljesíthető elvárásokat támaszt.
 
Fő feladata a tervezési módszerek alkalmazása, ismernie kell a kapacitásgazdálkodási módszereket, folyamattervezés és folyamatirányítás eljárás módjait, és tisztában kell lenni az anyaggazdálkodás alapvető elveivel.
 
Az egy napos képzés célja, hogy az alapoktól kezdve megmutassuk az önköltségszámítás alaptípusait, a számítási módszereket és alkalmazási lehetőségeket.
 
A résztvevők képesek lesznek a vállalat anyagáramlási folyamatainak koordinálására és fejlesztésére. Emellett elsajátítják a vállalati szintű fenntartható folyamatos fejlesztési rendszer kialakítási és működtetési módszerét.

 

Ajánlott ipari termelő tevékenységet folytató kis- és középvállalkozásoknak. 

 

A képzés elvégzése biztosítja a vállalatok gazdasági és műszaki szakembereinek az "együtt-gondolkodást" és "egyformán-látást". Gyakorlati példákon keresztül ismerteti meg a résztvevőkkel azokat az eljárásokat, amelyekkel a nyereségesebb alternatívák mellett dönthetnek.
 
Logisztikai controlling 2 napban - avagy kihívások a logisztika és supply chain controllingban.

 

VÁLLALATI, KIHELYEZETT ÜZEMSZERVEZÉS KÉPZÉSEK
Képzéseink vállalathoz kihelyezett formában is megrendelhetőek, kihasználva azt, hogy ismert környezetben, saját folyamatokon keresztül, testre szabva sajátíthatják el a tudást.
Képzésünket az Önök által választott napokon szervezzük meg.
Igény esetén kérje egyedi ajánlatunkat!
 

Információ:

 
Porubszky-Tóth Katalin
REFA magyarországi képviseletének vezetője
képzésfelelős - REFA Üzemszervezés és Controlling képzések
 
Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 

Eseménynaptár
Információ: