Nyári ONLINE kedvezmény!
Jelentkezzen július 26-ig online képzésünkre 15% kedvezménnyel!

 

A következő
ONLINE IFRS turnus:
július 1-jén indul, mely
 4 hét alatt teljesíthető


A jelentkezési határidő:
június 28. hétfő 12 óra

 


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 
képzésünk időpontjairól, iratkozzon fel !

Az előadás célja, hogy esetpéldákon keresztül rávilágítson a valós értékeléssel kapcsolatosan felmerülő számviteli feladatokra, a valós érték szerepére a nem-pénzügyi eszközök és a pénzügyi eszközök valós körében. Az IFRS 13 valós értékkel és valós értékeléssel kapcsolatos szabályaira építve tekintjük át, miként valós meg a valós értékhez kapcsolódó kezdeti megjelenítés és követő értékelés a tárgyi eszközök, immateriális javak, a biológiai eszközök, a mezőgazdasági termékek és a pénzügyi eszközök körében.

Kiváló oktatónk: dr. Karai Éva előadását hallgathatja meg felvételről a munkahelyén, otthon, vagy akár külföldről is. Tetszőleges időpontokban, 0-24-ig elérhető videók, tesztkérdések nélkül. A képzés e-learning formában zajlik (nem élő előadás), a videók megtekintésére 4 hét áll rendelkezésre.


Tájékoztató a képzések NGM engedélyeiről: bővebben

IFRS képzés 
Modul Képzés program címe Tanóra
(45 perc)
Kredit
(IFRS.szak)
Kredit
(könyvizsgáló)
IFRS Eszközök valós értékelése - Esetpéldák az IFRS 13, az IAS 16, az IAS 38, az IAS 40, IAS 41, az IFRS 5 és az IFRS 9 standardokból
5 5 2

Hogyan tudom elvégezni a képzést? (Segítség a jelentkezéshez)

 

https://samling.hu/online-merlegkepes-betekinto-videok

Hogyan működik az Online (e-learning) Mérlegképes képzés?

Az e-learning rendszer egy internetes felületen, böngészővel (pl. Google Chrome-mal, Mozillával) érhető el, csupán internetkapcsolatra van szüksége hozzá. A rendszerben 30-60 perces videóanyagokat érhet el, a megtekintések időtartamát rögzíti a rendszer, nincs vizsga vagy tesztkérdés. A teljes tananyag megtekintésére 4 hét áll rendelkezésre. A belépési adatokat a képzési turnus indulásának napján délelőtt, legkésőbb 12 óráig küldjük ki a résztvevőknek. A képzés teljesítését követően letölthető a rendszerben a kreditpontokról szóló elektronikus igazolás.


E-learning rendszerünk itt érhető el:

A képzés nem biztosít konzultációs lehetőséget az oktatókkal, így kérdést sem tehet fel az oktatónak, erre csak klasszikus TANTERMI mérlegképes továbbképzéseinken van lehetőség.

A számlázásról

A jelentkezőknek átutalásos számlát küldünk emailben, vagy igény szerint postán, melynek pénzügyi teljesítése után válik elérhetővé az oktatási anyag. (Fizetési határidő: a képzés indulása előtti munkanap.)

Amennyiben más IFRS témák, valamint a konzultációs lehetőség is érdeklik

Válassza kreditpontos tantermi IFRS képzéseinket, ahol az oktatás keretében felteheti saját kérdéseit másik kiváló oktatónknak, Ipacs Laurának.
Konszolidált beszámoló készítés >>
Halasztott adó >>
IAS IFRS képzés >>
IFRS Mesterkurzus >>

Szeretné egyben teljesíteni a teljes éves kreditpont kötelezettségét?

Válassza 20 tanórás Online konstrukciónkat, így egyben teljesítheti a teljes éves kötelezettségét, amennyiben Ön IFRS és VÁLLALKOZÁSI szakon regisztrált az NGM-nél.
A két képzés ára így összesen 30.000 Ft helyett csak 25.500 Ft (áfa mentes).

További információ és jelentkezés >>

Kinek ajánljuk

Olyan gyakorló szakembereknek és nemzetközi számvitel iránt érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék naprakészen tartani, illetve az újabb IFRS-eknek megfelelően fejleszteni ismereteiket. Azoknak ajánljuk e-learning képzésünket, akiknek fontos az IFRS mérlegképes kreditpont, a rugalmasság (időtől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül elérhető) és a költséghatékonyság (kedvező ár).

Igazolás

A modul (IFRS) teljesítését követően az e-learning rendszerben letölthető elektronikus formában a hivatalos igazolás, a 93/2002. (V. 5.) kormányrendeletben előírtak alapján. A Sämling Kft. jelenti a tanfolyam elvégzését a Minisztériumnak.

Cél, Kompetencia, Eredmény

A regisztrált mérlegképes könyvelők részére vállalkozási szakon 16 kreditpontról szóló igazolást állítunk ki, ebből 8 számviteli témakörben. A képzésen való részvételnek nem feltétele a minisztériumi regisztráció. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a továbbképzésre kötelezettnek a kreditpont értékből minden szakterületen, amelyen regisztrációval rendelkezik, legalább 4 kreditpontot a szakterületeire minősített speciális továbbképzéseken kell megszereznie (szakterületek: vállalkozási, államháztartási, pénzügyi, egyéb szervezeti és IFRS).


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 
következő időpontunkról, iratkozzon fel !

 

Képzési napok
  • 2021. július 1. és július 30. között (4 hét alatt) teljesíthető online IFRS képzés
  • 2021. július 29. és augusztus 26. között (4 hét alatt) teljesíthető online IFRS képzés

 

Helyszín
Online felület (E-learning rendszer)

 

Részvételi díj
12.100 Ft
(áfa mentes)
4 IFRS kreditpontot (teljes időtartam 4 tanóra), a prezentációk anyaga elektronikus formában, elektronikus igazolás a képzés elvégzéséről, technikai segítség az e-learning rendszer használatához.
 
A képzés nem biztosít konzultációs lehetőséget az oktatókkal, így kérdést sem tehet fel az oktatónak, erre csak klasszikus TANTERMI mérlegképes továbbképzéseinken van lehetőség.

 

 

Kedvezmények
(A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!)
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% Amennyiben már vett részt a Sämling mérlegképes képzésén
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
20% 10 fő feletti együttes jelentkeztetés esetén vagy Könyvelők.hu weblap előfizetőinek
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
 

 

Képzés adatai

Kreditpontok száma 4
Eseménynaptár
Információ: