Hatósági képzéseink 2020. szeptember 1-től a felnőttképzési törvény hatálya

alá tartoznak, ezáltal kreditpontos képzéseink ÁFA mentesek lettek!

 

2021. évi
IFRS szakos képzésünk 
várhatóan tavasszal indul!

 


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 
képzésünk időpontjairól, iratkozzon fel !Az előadás célja a kötelezettségként, illetve sajáttőke-elemként történő elszámolás a számviteli törvényben megszokott elszámolási módtól jelentősen eltér. Az előadás célja, hogy az IAS 32 Pénzügyi instrumentumok bemutatása, az IFRS 9 Pénzügyi instrumentumok, az IAS 19 Munkavállalói juttatások, valamint az IFRS 2 Részvényalapú juttatások standardjaira épülő esetpéldákon keresztül rávilágítson az elszámolás hátterében húzódó számviteli logikára, elvi megközelítésre.

Kiváló oktatónk: dr. Karai Éva előadását hallgathatja meg felvételről a munkahelyén, otthon, vagy akár külföldről is. Tetszőleges időpontokban, 0-24-ig elérhető videók, tesztkérdések nélkül. A képzés e-learning formában zajlik (nem élő előadás), a videók megtekintésére 4 hét áll rendelkezésre.


Tájékoztató a képzések NGM engedélyeiről: bővebben

IFRS képzés 
Modul Képzés program címe Tanóra
(45 perc)
Kredit
(IFRS.szak)
Kredit
(könyvizsgáló)
IFRS   4 4  

Hogyan tudom elvégezni a képzést? (Segítség a jelentkezéshez)

 

https://samling.hu/online-merlegkepes-betekinto-videok

Hogyan működik az Online (e-learning) Mérlegképes képzés?

Az e-learning rendszer egy internetes felületen, böngészővel (pl. Google Chrome-mal, Mozillával) érhető el, csupán internetkapcsolatra van szüksége hozzá. A rendszerben 30-60 perces videóanyagokat érhet el, a megtekintések időtartamát rögzíti a rendszer, nincs vizsga vagy tesztkérdés. A teljes tananyag megtekintésére 4 hét áll rendelkezésre. A belépési adatokat a képzési turnus indulásának napján délelőtt, legkésőbb 12 óráig küldjük ki a résztvevőknek. A képzés teljesítését követően letölthető a rendszerben a kreditpontokról szóló elektronikus igazolás.


E-learning rendszerünk itt érhető el:

A képzés nem biztosít konzultációs lehetőséget az oktatókkal, így kérdést sem tehet fel az oktatónak, erre csak klasszikus TANTERMI mérlegképes továbbképzéseinken van lehetőség.

A számlázásról

A jelentkezőknek átutalásos számlát küldünk emailben, vagy igény szerint postán, melynek pénzügyi teljesítése után válik elérhetővé az oktatási anyag. (Fizetési határidő: a képzés indulása előtti munkanap.)

Amennyiben más IFRS témák, valamint a konzultációs lehetőség is érdeklik

Válassza kreditpontos tantermi IFRS képzéseinket, ahol az oktatás keretében felteheti saját kérdéseit másik kiváló oktatónknak, Ipacs Laurának.
Konszolidált beszámoló készítés >>
Halasztott adó >>
IAS IFRS képzés >>
IFRS Mesterkurzus >>

Szeretné egyben teljesíteni a teljes éves kreditpont kötelezettségét?

Válassza 20 tanórás Online konstrukciónkat, így egyben teljesítheti a teljes éves kötelezettségét, amennyiben Ön IFRS és VÁLLALKOZÁSI szakon regisztrált az NGM-nél.
A két képzés ára így összesen 30.000 Ft helyett csak 25.500 Ft (áfa mentes).

További információ és jelentkezés >>

Kinek ajánljuk

Olyan gyakorló szakembereknek és nemzetközi számvitel iránt érdeklődőknek ajánljuk, akik szeretnék naprakészen tartani, illetve az újabb IFRS-eknek megfelelően fejleszteni ismereteiket. Azoknak ajánljuk e-learning képzésünket, akiknek fontos az IFRS mérlegképes kreditpont, a rugalmasság (időtől és földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül elérhető) és a költséghatékonyság (kedvező ár).

Igazolás

A modul (IFRS) teljesítését követően az e-learning rendszerben letölthető elektronikus formában a hivatalos igazolás, a 93/2002. (V. 5.) kormányrendeletben előírtak alapján. A Sämling Kft. jelenti a tanfolyam elvégzését a Minisztériumnak.

Cél, Kompetencia, Eredmény

A regisztrált mérlegképes könyvelők részére vállalkozási szakon 16 kreditpontról szóló igazolást állítunk ki, ebből 8 számviteli témakörben. A képzésen való részvételnek nem feltétele a minisztériumi regisztráció. Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a továbbképzésre kötelezettnek a kreditpont értékből minden szakterületen, amelyen regisztrációval rendelkezik, legalább 4 kreditpontot a szakterületeire minősített speciális továbbképzéseken kell megszereznie (szakterületek: vállalkozási, államháztartási, pénzügyi, egyéb szervezeti és IFRS).


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni 
következő időpontunkról, iratkozzon fel !

 

Képzési napok

2021. március 31.-től (4 hét alatt) teljesíthető online Vállalkozási + IFRS képzés

 

Helyszín
Online felület (E-learning rendszer)

 

Részvételi díj
12.100 Ft
(áfa mentes)
4 IFRS kreditpontot (teljes időtartam 4 tanóra), a prezentációk anyaga elektronikus formában, elektronikus igazolás a képzés elvégzéséről, technikai segítség az e-learning rendszer használatához.
 
A képzés nem biztosít konzultációs lehetőséget az oktatókkal, így kérdést sem tehet fel az oktatónak, erre csak klasszikus TANTERMI mérlegképes továbbképzéseinken van lehetőség.

 

 

Kedvezmények
(A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!)
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
 10% Amennyiben már vett részt a Sämling mérlegképes képzésén
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén
20% 10 fő feletti együttes jelentkeztetés esetén vagy Könyvelők.hu weblap előfizetőinek
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 
 

 

Képzés adatai

Kreditpontok száma 4
Eseménynaptár
Információ: