SZEMLÉLETVÁLTÁS A TOBORZÁSBAN

5 napos intenzív gyakorlati képzés

A munkaerő, mint legfontosabb erőforrás egyre hangsúlyosabbá válik a vállalatok stratégiájában. A fejlődés gátja lehet, ha nincs elegendő, megfelelő szakember vagy képzett munkatárs. Ezért elengedhetetlen, hogy megalapozzuk ezt a területet, és a mai kihívásokkal napi szinten szembesülő aktualitásokat.

A Recruitment Akadémia egy új megközelítés a munkaerőpiac és a toborzás-megtartás témájában.

Alapítsa meg új modern HR kultúráját!

1. nap - Hatékony toborzás

2. nap - Employer Branding

3. nap - Célcsoportok meghatározása a toborzásban

4. nap - Social Media a toborzásban

5. nap - Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


A képzés hasznos lehet:

HR-eseknek: recruitereknek, generalistáknak, HR vezetőknek, vagy akár cégvezetőknek is, akik

  • szeretnék átfogóan megismerni a toborzás folyamatát, módszereit és modern eszközeit,
  • a hatékony toborzás mellett, szeretnének a munkatársak megtartására is nagy hangsúlyt fektetni.

 

Képzéssorozatunk nem csak kezdő, de tapasztalt HR-eseknek is hasznos ismereteket nyújt.

Nincs tapasztalata a toborzásban?

Nálunk gyakorlati eszközökkel alapozhatja meg HR szemléletét, elsajátíthatja a rutinosabb kollégák praktikáit és tanácsokat kap közvetlenül a munkájához.

Régóta dolgozik HR-eseknét?

Ahogy a világ, úgy a munkaerő piac is folyamatosan változik. A megújulás és az új szemléletmód elengedhetetlen a HR feladatok hatékony szervezéséhes és a munkaerőgazdálkodás menedzseléséhez.

Vezetőként felelős a HR területért?

Programsorozatunkkal azokra a vezetőkre is gondoltunk, akik maguk végzik a toborzási feladatokat cégüknél. Néhány sikerbeszámolót érdemes elolvasni, rögtön kiderül, mit nyerhet vele az, aki rászánja az időt és a munkát.


A Programról

A Recruitment Akadémián Tokár Péter bemutatja azokat a tényezőket, amelyek ma a toborzás és megtartás útjában állnak, és amelyek szinte cégről-cégre azonosak, legfeljebb a nehézségek mértékében vannak különbségek. Áttekintjük a kezelés módszereit. Bemutatunk jó és rossz példákat és ami nagyon fontos, ott helyben változtatunk, amin csak lehetséges.

Emellett a képzés nagy hangsúlyt fektet a munkaerőpiac jelenleg változó aktualitásaira, és olyan megoldásokat mutat be, amelyek használatával azonnali sikereket tud elérni.

A képzés 5 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik toborzás és megtartás területén nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal kerül megrendezésre 9:30 – 16:30 között.

 

A nap célja, hogy adjon egy átfogó képet, és megismertesse mindazokat a kulcsfontosságú összetevőket, amelyekkel foglalkoznunk kell munkáltatóként ahhoz, hogy stabilitást érjünk el a munkaerő-toborzás és megtartás terén.

Tovább a képzésre >>

 

  Átbeszéljük a munkáltatói márka építésében rejlő lehetőségeket, rengeteg példán keresztül, ötleteket adunk az induláshoz, és bemutatunk egy brandépítési lépéssort, amin bárki végig mehet saját maga is, és elkezdheti a cége employer brand-jét építeni.

Tovább a képzésre >>

 

 

Képzésünkön bemutatjuk, hogy bármilyen nehéz toborzási feladatunk is van, mindig meghatározhatjuk, hogy ki lehet a célcsoportunk, kiket akarunk megszólítani a toborzással, és hogyan érhetjük el a célcsoportjainkat.

 

 

A legfontosabb felületek toborzási célú bemutatása. LinkedIn-re és Facebook-ra való hirdetés íráson túl megismerkedhet a kampányok kivitelezésével, beállításaival és menedzselésével.

Tovább a képzésre >>

 

 

Áttekintjük a toborzás teljes folyamatát, annak minden egyes lépését átvéve és megvizsgálva, ötleteket adva ahhoz, hogy hogyan mérjünk, mit mérjünk annak érdekében, hogy a kiválasztási folyamatunk hatékony és gyors legyen.

Tovább a képzésre >>


Az eredmény

A résztvevő képzési program elvégzése után képes lesz az új módszerek segítségével egy hatékony toborzási és megtartási stratégiát kialakítani. Olyan eszköztárral gazdagodik, amivel garantált sikereket fog tudni elérni. Hasznos tanácsokkal látjuk el, hogyan lehet javítani és megújítani a jelenlegi folyamatait, módszereit.

Az egyes napok végére nem csupán egy aha-élménnyel lesz gazdagabb, de úgy érzi majd, hogy végre tud olyan dolgokkal is foglalkozni, amikkel régóta kellene, de a napi hajtásban soha nincs ideje.


Kitől tanulhat a képzésen?

Tokár Péter

TESK csoport ügyvezetője

Tokár Péter toborzás-kiválasztási és employer branding szakértőként fontosnak tartja a HR-es szakma támogatását azáltal is, hogy a legkorszerűbb toborzási módszerekről saját és külsős rendezvényeken is tart előadásokat. Recruitment Akadémia, Employer branding és más szakmai workshopok adnak keretet ennek a tevékenységnek, amelyeken a legkorszerűbb on-line és marketing ismereteket ötvözi a HR-feladatokkal, és konkrét, használható megoldásokat mutat a résztvevők számára a nehéz pozíciókra történő toborzásokhoz is.


Online képzés díja   Tantermi képzés díja

 

235.000 Ft + Áfa

298.450 Ft

 

 

315.000 Ft + Áfa

400.050 Ft

A részvételi díj tartalmazza az 5 oktatási napot, a segédanyagokat és a tanúsítványt.   A részvételi díj tartalmazza az 5 oktatási napot, a segédanyagokat és a tanúsítványt. Egész nap fogyasztható kávé, tea, üdítő, pogácsa és sütemény.
 

 

Kedvezmények

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

12%  2 együttes - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő jelentkezés esetén

15%  3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén


A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

 

A képzés 1 online napjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 47.000 Ft + Áfa (59.690 Ft). A képzési díjból a fenti kedvezmények érvényesíthetőek.

A képzés 1 tantermi napjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 63.000 Ft + Áfa (80.010 Ft). A képzési díjból a fenti kedvezmények érvényesíthetőek.

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag a képzésben résztvevők használhatják. A képzésekhez kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint a konzultáción video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 


Képzésünket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Töltse ki az alábbi űrlapot és kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot.


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Recruitment Akadémia
Oktatók Tokár Péter
Megszerezhető végzettség A Recruitment Akadémia elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Eseménynaptár

Meghirdetett tantermi oktatásainkat korlátozó intézkedések, illetve veszélyhelyzet esetén online formában valósítjuk meg.

Információ: