SZEMLÉLETVÁLTÁS A TOBORZÁSBAN

5 napos intenzív gyakorlati képzés

A munkaerő, mint legfontosabb erőforrás egyre hangsúlyosabbá válik a vállalatok stratégiájában. A fejlődés gátja lehet, ha nincs elegendő, megfelelő szakember vagy képzett munkatárs. Ezért elengedhetetlen, hogy megalapozzuk ezt a területet, és a mai kihívásokkal napi szinten szembesülő aktualitásokat.

A Recruitment Akadémia egy új megközelítés a munkaerőpiac és a toborzás-megtartás témájában.

 

         
(A 2024-es tavaszi képzés CSAK online formában valósul meg.)

Alapítsa meg új, modern HR kultúráját!

1. nap - Hatékony toborzás

2. nap - Employer Branding

3. nap - Célcsoportok meghatározása a toborzásban

4. nap - Social Media a toborzásban

5. nap - Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban


A képzés hasznos lehet:

HR-eseknek: recruitereknek, generalistáknak, HR vezetőknek, vagy akár cégvezetőknek is, akik

  • szeretnék átfogóan megismerni a toborzás folyamatát, módszereit és modern eszközeit,
  • a hatékony toborzás mellett, szeretnének a munkatársak megtartására is nagy hangsúlyt fektetni.

 

Képzéssorozatunk nem csak kezdő, de tapasztalt HR-eseknek is hasznos ismereteket nyújt.

Nincs tapasztalata a toborzásban?

Nálunk gyakorlati eszközökkel alapozhatja meg HR szemléletét, elsajátíthatja a rutinosabb kollégák praktikáit és tanácsokat kap közvetlenül a munkájához.

Régóta dolgozik HR-eseként?

Ahogy a világ, úgy a munkaerő piac is folyamatosan változik. A megújulás és az új szemléletmód elengedhetetlen a HR feladatok hatékony szervezéséhes és a munkaerőgazdálkodás menedzseléséhez.

Vezetőként felelős a HR területért?

Programsorozatunkkal azokra a vezetőkre is gondoltunk, akik maguk végzik a toborzási feladatokat cégüknél. Néhány sikerbeszámolót érdemes elolvasni, rögtön kiderül, mit nyerhet vele az, aki rászánja az időt és a munkát.


A Programról

A Recruitment Akadémián Tokár Péter bemutatja azokat a tényezőket, amelyek ma a toborzás és megtartás útjában állnak, és amelyek szinte cégről-cégre azonosak, legfeljebb a nehézségek mértékében vannak különbségek. Áttekintjük a kezelés módszereit. Bemutatunk jó és rossz példákat és ami nagyon fontos, ott helyben változtatunk, amin csak lehetséges.

Emellett a képzés nagy hangsúlyt fektet a munkaerőpiac jelenleg változó aktualitásaira, és olyan megoldásokat mutat be, amelyek használatával azonnali sikereket tud elérni.

A képzés 5 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik toborzás és megtartás területén nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal kerül megrendezésre 9:00 – 16:00 között.

 

1. NAP

OKTÓBER 10.

Hatékony toborzás

Hatékony toborzás, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani! A képzésen használható megoldásokat javaslunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt.


2. NAP

OKTÓBER 18.

Employer Branding

Kezdje el építeni cége munkáltatói arculatát egyszerű eszközökkel! 1 napos gyakorlati képzés, ahol megfogalmazzuk az üzenetet és elkészítjük a cégpozícionálást.


3. NAP

OKTÓBER 25.

Célcsoportok meghatározása a toborzásban

Képzésünkön bemutatjuk, hogy bármilyen nehéz toborzási feladatunk is van, mindig meghatározhatjuk, hogy ki lehet a célcsoportunk, kiket akarunk megszólítani a toborzással, és hogyan érhetjük el a célcsoportjainkat.


4. NAP

NOVEMBER 8.

Social Media a toborzásban

A legfontosabb felületek toborzási célú bemutatása. LinkedIn-re és Facebook-ra való hirdetés íráson túl megismerkedhet a kampányok kivitelezésével, beállításaival és menedzselésével.


5. NAP

NOVEMBER 15.

Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban

Áttekintjük a toborzás teljes folyamatát, annak minden egyes lépését átvéve és megvizsgálva, ötleteket adva ahhoz, hogy hogyan mérjünk, mit mérjünk annak érdekében, hogy a kiválasztási folyamatunk hatékony és gyors legyen.

 


Az eredmény

A résztvevő képzési program elvégzése után képes lesz az új módszerek segítségével egy hatékony toborzási és megtartási stratégiát kialakítani. Olyan eszköztárral gazdagodik, amivel garantált sikereket fog tudni elérni. Hasznos tanácsokkal látjuk el, hogyan lehet javítani és megújítani a jelenlegi folyamatait, módszereit.

Az egyes napok végére nem csupán egy aha-élménnyel lesz gazdagabb, de úgy érzi majd, hogy végre tud olyan dolgokkal is foglalkozni, amikkel régóta kellene, de a napi hajtásban soha nincs ideje.


Kitől tanulhat a képzésen?

Tokár Péter

TESK csoport ügyvezetője

Tokár Péter toborzás-kiválasztási és employer branding szakértőként fontosnak tartja a HR-es szakma támogatását azáltal is, hogy a legkorszerűbb toborzási módszerekről saját és külsős rendezvényeken is tart előadásokat. Recruitment Akadémia, Employer branding és más szakmai workshopok adnak keretet ennek a tevékenységnek, amelyeken a legkorszerűbb on-line és marketing ismereteket ötvözi a HR-feladatokkal, és konkrét, használható megoldásokat mutat a résztvevők számára a nehéz pozíciókra történő toborzásokhoz is.

 

Hallgassa meg Tokár Péter összefoglalóját a Recruitment Akadémiáról!

 

Online képzés díja   Tantermi képzés díja

 

258.500 Ft + Áfa

328.295 Ft

 

 

346.500 Ft + Áfa

440.055 Ft

A részvételi díj tartalmazza az 5 oktatási napot, a segédanyagokat és a tanúsítványt.   A részvételi díj tartalmazza az 5 oktatási napot, a segédanyagokat és a tanúsítványt. Egész nap fogyasztható kávé, tea, üdítő, pogácsa és sütemény.
 

 

 

 

 

Kedvezmények

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

12%  2 fő együttes jelentkezése esetén

15%  3 vagy több fő együttes jelentkezése esetén

Speciális kedvezmény Profession.hu Prémium előfizetőinek (Fizetett partneri együttműködés alapján)


A kedvezmények nem összevonhatók, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

 

 

 

 

A képzés 1 online napjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 54.000 Ft + Áfa (68.580 Ft). A képzési díjból a fenti kedvezmények érvényesíthetőek.

A képzés 1 tantermi napjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 63.000 Ft + Áfa (80.010 Ft). A képzési díjból a fenti kedvezmények érvényesíthetőek.

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag a képzésben résztvevők használhatják. A képzésekhez kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint a konzultáción videó- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 

 

 

Képzésünket kihelyezett formában is szívesen megszervezzük, az Önök egyedi igényei szerint. Kérjen cégreszabott árajánlatot!

 

 

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni a képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

Hírlevél Olvasóink időben értesülnek képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve Recruitment Akadémia
Oktatók Tokár Péter
A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum A Recruitment Akadémia elvégzéséről szóló Tanúsítvány.
Tájékoztató

A képzési program ügyfélszolgálatunkon  megtekinthető, ügyfélszolgálati időben, előre egyeztetett időpontban.

Igény esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Eseménynaptár
Résztvevői vélemény képzésünkről:

(K. Á. - Veolia Energia Zrt.)
Köszönöm szépen a képzést, szerintem szuper volt, és nagyon hasznos, és sok-sok új dolgot is tanultam, vagy megerősítést kaptam abban, hogy amit már adott esetben csinálunk, annak vannak jó oldalai és lépései is.
Ami nekem nagyon tetszett, hogy mennyire gyakorlatorientált volt, és nagyon sok példát néztünk meg és beszéltünk át. Nagyon hasznosnak éreztem minden alkalmat.

Számomra a leginkább hasznos talán az összes alkalom közül a célcsoport-meghatározás volt, amire nálunk még a legtöbbet kellene dolgoznunk.
Információ: