A vállalati HR egyik legfontosabb felelősségi köre a toborzás és kiválasztás. Képzéseink a HR ezen speciális területére, a munka-, idő- és költségigényes toborzás-kiválasztásra fókuszálva nyújtanak specifikus ismereteket.

Hogyan javíthatjuk hatékonyságukat, csökkenthetjük költségeiket? 
Ismerje meg a toborzás-kiválasztás folyamatait, oktatóinktól minden, a gyakorlatban előforduló helyzetre használható választ és megoldást kap.

 

 

 

Ön milyen forrás(oka)t használ jelenleg elsődleges toborzási eszközként? Köszönjük válaszát!

 

 

Képzési kínálatunk

 

Recruitment Akadémia

Szemléletváltás a toborzásban! A képzés 5 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik a  toborzás és megtartás területén nélkülözhetetlenek.

Tovább >>

Toborzás kiválasztás 3 napban

Toborzás-kiválasztás képzéseinket kedvezményes áron, csomagban is megrendelheti! (A sikeres interjú, AC - Assessment Center, Hatékony toborzás).

Tovább >>

Hatékony toborzás

Hatékony toborzás, avagy minden, amit tudni kell ahhoz, hogy bármely pozícióra képesek legyünk jelölteket állítani! A képzésen használható megoldásokat javasolunk, amelyekkel hatékonyabb lesz a kiválasztás és költséghatékonyabb módon tudja elérni a kívánt munkaerőt.

Tovább >>

A sikeres interjúztatás

1 napos tréning a felvételi és kiválasztási folyamat legfontosabb eszközeiről. Fő célja, hogy a résztvevők képesek legyenek a szervezetükhöz legjobban illeszkedő, a munkakörben legjobban teljesítő munkatárs kiválasztására.

Tovább >>

AC - Assessment Center

1 nap a hatékony és professzionális AC-ról. Jellemzően prezentációk, szerepjátékok, egyéni és csoportos problémamegoldás szerepelnek a feladatok között. Az AC különösen hasznos, mert valós élethelyzeteket modellez, így jól előrejelzi a későbbi beválást.

Tovább >>

Social Media a toborzásban

A LinkedIn-re és Facebook-ra való hirdetésíráson túl megismerkedhet a kampányok kivitelezésével, beállításaival és menedzselésével. Ön fent van már? Irány a LinkedIn! Nem csak a vicces képeknek van helye a Facebook-on!

Tovább >>

 

Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban

Áttekintjük a toborzás teljes folyamatát, annak minden egyes lépését megvizsgálva, ötleteket adva ahhoz, hogy hogyan mérjünk, mit mérjünk annak érdekében, hogy a kiválasztási folyamatunk hatékony és gyors legyen.

Tovább >>

 
 

 

Valamennyi tanfolyamunk kihelyezett formában is lebonyolítható az ország egész területén, kérjen cégreszabott, egyedi árajánlatot!

Eseménynaptár
Információ: