Van egy ötlete? Építsen rá vállalkozást!

Mi segítünk elindulni!

 
Meghirdetett tantermi oktatásainkat a vírushelyzetre való tekintettel online formában valósítjuk meg.
 

 

Gondolt már rá, hogy egy vállalkozónak mennyi mindenhez kell értenie?

Mindenki szeretné hatékonyan működtetni vállalkozását, de ehhez ismerni kell a legújabb módszereket, érteni kell a miérteket. Képzéseinkkel azokra gondoltunk, akik jó szakemberként céget alapítottak és úgy érzik szükségük van egy kis vezetői támogatásra.

Mert jó, ha egy vállalkozó tisztában van néhány dologgal,  amikor elindítja vállalkozását vagy ügyvezetői feladatokat vállal.

 
 • adózás alapjaival,
 • az üzleti folyamatok kialakításával,
 • üzleti terv készítésével,
 • árképzési-, likviditási ismeretekkel, egy kis controllinggal,
 • a foglalkoztatás HR technikáival,
 • egy kis marketing és sales ismeretekkel.

Miért érdemes a Vállalkozás Indító képzések közül választani?

 • Mert már e-learning videók és online találkozók is segítik a tananyagok feldolgozását,
 • így rövid idő alatt, akár otthonról, alkalmas időpontban is tanulhat.
 • Mert az elméleti részek meghallgatásán kívül a konzultációkon ismerkedhet, kérdezhet, tájékozódhat és gyakorlati példákon, esettanulmányokon keresztül tovább mélyítheti tudását.
 • Mert a konzultációk akár online formában is elérhetőek, így ezzel is időt takaríthat meg.
 • Mert a konzultáiókon saját problémák, esetek feldolgozására, megoldására is van lehetőség.
 • Mert a képzést követően, később is van lehetőség tanácsadásra, további konzultációra.
 • Mert ha minket választ, partnereink is segítségére lesznek vállalkozása építésében

Kiknek ajánljuk a képzéseket?

 
 • Annak aki most szeretne vállalkozni,
 • vagy aki tisztában szeretne lenni a cégalapítás mikéntjével, 
 • ügyvezetői feladatokkal és felelősségekkel.

Nincs ideje képzésre járni? Válassza e-learning tananyagainkat!

 • Kiválaszthatja az Önnek szükséges ismereteket bemutató anyagokat, így kizárólag a lényegre fordíthatja idejét,
 • Bármikor, részletekben, vagy ismételve többször is megtekintheti, így a szükséges ismeretek biztosan eljutnak Önhöz,
 • A kiválasztott szakmai ismeretcsomagot megnézheti, meghallgathatja laptopon, mobiltelefonon, vagy akár kényelmesen a televíziókészülékére csatlakoztatva, az Önnek legkényelmesebb módon,
 • Ha bármilyen kapcsolódó kérdése felmerül még, részt vehet a meghirdetett konzultációs időpontokon is, ahol oktatóink örömmel válaszolnak személyes, konkrét kérdéseire is.
 
Az esettanulmányokon, saját példákon és problémákon keresztül az oktató segítségével könnyebb megküzdeni a kérdésekkel és ezt követően elég már csak a szakmai kérdésekkel foglalkozni.
 
Egy vállalkozást működtetni, legyen az egyéni vagy társas vállalkozás nagy kihívás és felelősség. Ezért fontos még a cégalapítás előtt elvégezni egy Vállalkozás indító képzést.

Nincs tökéletes recept az értékteremtésre, az alapokat azonban minden vállalkozónak el kell sajátítania!

 
Ha meg van már az ötlet, de a piacra lépés még hátra van, érdemes a Vecsenyi János-Petheő Attila szerzőpáros által ajánlott módszertant is megfontolni.
 
Bővebben a részletek gombra kattitnva:
 
 
 
A konzultáció és tanácsadás kihelyezett, vállalati formában is elérhető. Rugalmasan alkalmazkodunk megrendelőink kívánságaihoz az ország egész területén. További információkért és egyedi ajánlat igényléséért forduljon képzés felelősünkhöz!
 

Csak néhány kérdés, amire biztosan választ kapnak a képzésen résztvevők:

 • Milyen helyszínt érdemes választani, hogyan kell jól üzemeltetni?
 • Hogyan készítsem el az üzleti tervet és a stratégiát?
 • Hogy találjam meg a megfelelő munkatársakat és milyen a jó szerződés, mire kell figyelnem? Kell-e munkaköri és melyik munkarend miért jó?
 • Milyen ügyfélnyilvántartást alkalmazzak? Hogyan értékesítsek?
 • Hogyan érdemes piackutatást végezni vagy inkább végeztessek?
 • Mi a legfontosabb 10 dolog, amire oda kell figyelni egy honlap kialakításánál?
 • Mire figyeljek, ha én kezelem a pénzügyeket? Mi a bérszámfejtés alfája és könyvelés lényege? Hogyan adminisztráljam a számláimat?
 • Hogy érdemes mérni az ügyfélvéleményeket? Mit kezdjek a visszajelzésekkel és hogyan kezeljem a panaszokat?

Kiemelt képzéseink és videóanyagaink: 

HR feladatokról - Cégvezetőknek 

- hogy öröm legyen Veled dolgozni! :) 

A HR elősegíti, hogy a vállalkozás a leghatékonyabban érhesse el a stratégiai, üzleti céljait.

A videóanyag olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik szeretnének szorosabban együttműködni a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is egyúttal.

 

Microsoft (Office) 365

okos felhőmegoldások, hogy bárhonnan bármikor dolgozhass!

A Microsoft (Office) 365 komplett webirodájának köszönhetően a napi működés során felmerülő adminisztratív kihívások gyorsan, egyszerűen és egy helyen kezelhetőek. Az oktatás fő célja, megmutatni mit és hogyan valósíthat meg a Microsoft (Office) 365-tel, hogy napi szinten akár órákat spórolhasson.

Elérhető e-learning formában is az alábbi linken!

 
     

Controlling Vezetőknek

hogy ne csak a múltat elemezd!

A vállalkozók nagy aránya törekszik a tevékenységének kockázatcsökkentésére, amelynek eszközeiként több általuk is ismert módszert említenek. A kockázatcsökkentő tevékenységek összekapcsolhatók a „kontrolling” szemlélettel és módszerekkel, amelyek bevezetése és alkalmazása viszonylag rövid időtávon belül kézzel fogható eredményekkel szolgál a vállalkozások számára. 
 

 

   

Fogyasztóvédelmi alapok

hogy a reklamáció és a panaszkezelés is rendben legyen!

A videóanyag erősíti mind a fogyasztói, mind a vállalkozási oldal körültekintő fogyasztói szemléletének fejlődését.  Gyakorlati példákon keresztül betekintést nyerhet a leggyakoribb problémákba, akár az árfeltüntetés, akár a panaszkezelés vagy jótállás, szavatosság területén, amely számos esetben fogyasztóvédelmi ellenőrzést vonhat maga után.

 

Könyvelési tippek és tanácsok 

hogy egy nyelvet beszélj a könyvelőddel

A gyakran változó pénzügyi - adózási, valamint jogi környezet okán ma már a számviteli tudás minden vállalkozó életében jelentős szerepet kell, hogy játszon.

E-learning anyagunk elsősorban a gyakorlatból vett ismeretekre támaszkodva, valós problémákon alapuló vállalkozói kérdéseket válaszol meg és megoldásukban nyújt segítséget.

Adózási alapok

hogy a legfontosabbakkal is tisztában légy!

A videóanyag célja az adózás érvényes anyagi jogi és eljárási szabályainak megismertetése. Törekszünk a gyakorlatorientált ismeretanyag elsajátíttatására, amelynek keretében elsősorban az egyes adók megállapításával, bevallásával kapcsolatos feladatok megismertetésére, a vonatkozó jogszabályok gyakorlati eseteken, feladatokon keresztül történő bemutatására helyezzük a hangsúlyt.
 

WordPress weboldal készítés

hogy könnyen elérhesse ügyfeleit!

Kiscsoportos workshopunk célja, hogy rengeteg gyakorlati példával és önálló feladatmegoldással megszerezhesse azt a tudást, amivel képes lesz egy professzionális és felhasználóbarát oldal létrehozására. Ajánljuk olyan vállalkozóknak vagy magánszemélyeknek, akik nem programozók, de maguk szeretnék elkészíteni a weboldalukat vagy rálátást szereznének a weboldalkészítésre.
 

Facebook gyakorlati workshop

- hogy tudd milyen lehetőségeid vannak saját vállalkozásod Facebook oldalán!

A workshoppot már Facebook oldallal rendelkező vállalkozóknak és magánszemélyeknek ajánljuk, akiknek nincs gyakorlati tapasztalatuk a Facebook oldalak kezeléséről, de ezen változtatni szeretnének. Kiscsoportos workshopunkon rengeteg gyakorlati példával és önálló feladatmegoldással megszerezheti azt a tudást, amivel képes lesz felépíteni vagy épp újraépíteni közösségi oldala hatékonyságát.

 

Hirdetés facebookon és instagramon

hogy elősegítsd a vállalkozásod sikerét!

A workshopon elsajátíthatja a hirdetés készítést lépésről lépésre és egyedi kérdéseire is választ kaphat! Tudni fogja, milyen célzást és hogyan állítson be, milyen módon ellenőrizheti az eredményeket és hogy kerülhet el egy rossz beállítás miatti túlköltekezést. A Facebook és Instagram jelenlét az üzleti élet és a marketingtevékenység kulcs eleme.

 

Projektmenedzsment alapjai - ONLINE

- hogy kézben tartsd az üzletet.

A képzés megtervezése során a legfontosabb szempont, hogy a tanulási folyamat beépüljön a napi életbe. Résztvevőink saját projektjeiken dolgoznak, ami a workshop végén azonnal felhasználható lesz munkájukban. 

 

 

 

Tudatos vállalkozásindítás

- mert mindennek az alapja a tudatos döntéshozatal.

Az e-learning előadás során előtérbe kerülnek a vállalkozók világának fontosabb kérdései a felkészülésre és indításra fókuszálva. Gyakorlati feladatok által saját maguk tudatosan vizsgálhatják meg azokat a kérdéseket, melyekkel időt, pénzt és energiát spórolhatnak meg vállalkozásuk elindításakor. Így a szemléletformálás mellett egyrészt a vállalkozóra és vállalkozására leselkedő kockázatok kezelésében, másrészt a további feladatok (pl. üzleti terv készítés, cégalapítás, marketing, csapatépítés) megalapozásában segít.

 


További javasolt képzéseink: 
Meeting Management, hogy ne az értekezletekkel teljen el a nap. Képzésünk hasznos azok számára, akik szeretnének hatékony, tartalmas és eredményes értekezleteket vezetni. Akik arra törekszenek, hogy az általuk vezetett értekezletek elérjék valódi céljukat, résztvevői érezzék a megbeszélés fontosságát.
Tárgyalástechnika, hogy versenyelőnyhöz juthass. személyes készségek fejlesztésével, új megoldási módok és technikák elsajátításával és gyakorlásával dolgozunk. A résztvevők saját élmény szinten helyzetgyakorlatok, nemzetközileg kifejlesztett tesztek és esettanulmányok segítségével fejleszthetik képességeiket.
MS Office ONLINE - hogy egyszerűsítsük a kezdeteket

 A munkahely váltási és beilleszkedés folyamatokban sok esetben nehézséget okoz az MS Office programjainak megfelelő és alapos ismerete. Ha fontos Önnek, hogy vezetőként gördülékenyen történjenek ezen folyamat lépései, akkor válassza MS Office online oktatási csomagunkat!Ha kérdése van vagy tanácsadásra van szüksége, küldje el nekünk.
Szakértőnk válaszát továbbítjuk!
 
 

Munkajogászt, könyvelőt, pénzügyi szakértőt keres, vagy csak egy tanácsadásra van szüksége?

Kattintson a képre és tekintse meg partnereink bemutatkozóját!

 
Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!