Átfogó képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását segítik.

Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező HR szakembereknek is ajánljuk.

Képzési kínálatunk

HR Basic

Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 12 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit 6 előadó segítségével!
Gyakorlatorientált tréning napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.

Tovább a "HR Basic" képzésre

A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere

Hogyan generálhat valódi változásokat egy szervezet életében a tanulás-fejlesztés? Az L&D és HR szakembereknek, valamint vezetőknek szóló képzésen  FranklinCovey módszerekkel sajátíthatja el, hogy építse fel korszerű tanulás-fejlesztési folyamatát!
 

Recruitment Akadémia

A Recruitment Akadémia egy új megközelítés a munkaerőpiac és a toborzás-megtartás témájában. A Recruitment Akadémián bemutatjuk azokat a tényezőket, amelyek ma a toborzás és megtartás útjában állnak, és amelyek szinte cégről-cégre azonosak, legfeljebb a nehézségek mértékében vannak különbségek. Áttekintjük a kezelés módszereit. Bemutatunk jó és rossz példákat és ami nagyon fontos, ott helyben változtatunk, amin csak lehetséges.

Itt az idő, hogy megalapítsa új modern HR kultúráját!

Tovább a "Recruitment Akadémia" képzésre

Kiváló Vezető

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása képzésünkön résztvevők számára. A képzés egyedi, mert összesen 6 képzési napból áll, havonta 1 találkozóval. A találkozók között a trénerek további feladatokkal látják el a résztvevőket.  A képzések során interaktív eszközökkel, esettanulmányokon, kreatív feladatokon keresztül, magas tréneri teljesítménnyel fejlesztenek oktatóink, akik nem csak a képzés alatt, de igény esetén a képzés után is a legjobb tanácsadóként kísérik tovább résztvevőink életét.

 


E-learning tananyagaink
 

HR felsőfokon

Hogyan válhat a HR a vezetőség stratégiai partnerévé? Hogyan teheti vonzóvá a munkahelyét a jelöltek számára? Milyen HR eszközökkel segítheti a szervezetet a tehetséges munkaerő megtartásában?
Segítünk abban, hogy ezekre a kérdésekre személyre szabott válaszát megtalálhassa a képzésünkön, amit gyakorlott HR-eseknek ajánlunk!

HR nem HR vezetőknek

Bevezetés a HR világába - HR alapismeretek képzés
A tanfolyam olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik nem HR-es munkakörben dolgoznak, viszont munkakörükből adódóan szorosan együtt kell működniük a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is.
 
 
Eseménynaptár