Képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását segítik. Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező HR szakembereknek is ajánljuk.

 

Átfogó jellegű, nem csak egyes szakmai specialitásokat, hanem egész szakterületeket érintő képzési kínálatunk:

 

HR Basic

Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 9 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit 4 előadó segítségével! Gyakorlatorientált tréning napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.

Tovább a "HR Basic" képzésre

 

A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere

HR Pro képzésünket kifejezetten a gyakorló HR munkatársak számára indítottuk. 6 alkalmon keresztül 4 előadó segítségével fejlesztheti szakmai készségeit a következő szintre: kiválasztás, compliance, kompetecia fejlesztés, bérrendszer és teljesítménymenedzsment. 
 

 

Recruitment Akadémia

A Recruitment Akadémia egy új megközelítés a munkaerőpiac és a toborzás-megtartás témájában. A Recruitment Akadémián bemutatjuk azokat a tényezőket, amelyek ma a toborzás és megtartás útjában állnak, és amelyek szinte cégről-cégre azonosak, legfeljebb a nehézségek mértékében vannak különbségek. Áttekintjük a kezelés módszereit. Bemutatunk jó és rossz példákat és ami nagyon fontos:  ott helyben változtatunk, amin csak lehetséges.

Tovább a "Recruitment Akadémia" képzésre

 

Kiváló Vezető

Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása.
A képzés egyedi, mert összesen 6 képzési napból áll, havonta 1 találkozóval. A találkozók között a trénerek további feladatokkal látják el a résztvevőket.  A képzések során interaktív eszközökkel, esettanulmányokon, kreatív feladatokon keresztül, magas tréneri teljesítménnyel fejlesztenek oktatóink, akik nem csak a képzés alatt, de igény esetén a képzés után is a legjobb tanácsadóként kísérik tovább résztvevőink életét.

 

A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere

Hogyan generálhat valódi változásokat egy szervezet életében a tanulás-fejlesztés? Az L&D és HR szakembereknek, valamint vezetőknek szóló képzésen  FranklinCovey módszerekkel sajátíthatja el, hogy építse fel korszerű tanulás-fejlesztési folyamatát!

Tovább "A transzformatív tanulás-fejlesztés mestere" képzésre

 

Kiváló Vezető

Új átfogó képzésünk, amelyet a HR vezetők szakmai fejlődéséért hoztunk létre.
 
A KÉPZÉS JELENLEG
SZERVEZÉS ALATT ÁLL
 
Kövesse figyelemmel weboldalunkat vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

A Sämling Kft. összes HR-es képzése
Eseménynaptár