Átfogó képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását segítik.
Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező HR szakembereknek is ajánljuk.
 
HR Basic
Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit 6 előadó segítségével!
Gyakorlatorientált tréning napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.
Indulás: 2020. szeptember 17-től november 26-ig
Tovább a HR Basic képzésre

HR felsőfokon
 
Hogyan válhat a HR a vezetőség stratégiai partnerévé? Hogyan teheti vonzóvá a munkahelyét a jelöltek számára? Milyen HR eszközökkel segítheti a szervezetet a tehetséges munkaerő megtartásában?
Segítünk abban, hogy ezekre a kérdésekre személyre szabott válaszát megtalálhassa a képzésünkön, amit gyakorlott HR-eseknek ajánlunk!
Indulás: 2020. november 10-11. (+ e-learning tananyag)
Tovább a HR felsőfokon képzésre

HR nem HR vezetőknek
 
Bevezetés a HR világába - HR alapismeretek képzés
A tanfolyam olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik nem HR-es munkakörben dolgoznak, viszont munkakörükből adódóan szorosan együtt kell működniük a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is.
Indulás: 2020. december 3-4. (+ e-learning tananyag)
Tovább a HR nem HR szakembereknek képzésre

Kiváló Vezető
 
Programunk célja a korszerű vezetési szemlélet kialakítása, illetve megerősítése, modern vezetéselméleti ismeretek átadása képzésünkön résztvevők számára. A képzés egyedi, mert összesen 6 képzési napból áll, havonta 1 találkozóval. A találkozók között a trénerek további feladatokkal látják el a résztvevőket.  A képzések során interaktív eszközökkel, esettanulmányokon, kreatív feladatokon keresztül, magas tréneri teljesítménnyel fejlesztenek oktatóink, akik nem csak a képzés alatt, de igény esetén a képzés után is a legjobb tanácsadóként kísérik tovább résztvevőink életét.
Indulás: 2020. október 18.
Tovább a Kiváló Vezető képzésre
 
A Sämling Kft. összes HR-es képzése
Eseménynaptár
Információ: