Átfogó képzéseink a legfontosabb HR területek áttekintését, összefüggéseinek átlátását és alapjainak elsajátítását segítik.
Tanfolyamainkat, workshopjainkat kezdőknek és tapasztalattal rendelkező HR szakembereknek is ajánljuk.
 
HR Basic
Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit 6 előadó segítségével!
Gyakorlatorientált tréning napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket.
Indulás: 2020. szeptember 17-től november 26-ig
Tovább a HR Basic képzésre

HR felsőfokon
 
Hogyan válhat a HR a vezetőség stratégiai partnerévé? Hogyan teheti vonzóvá a munkahelyét a jelöltek számára? Milyen HR eszközökkel segítheti a szervezetet a tehetséges munkaerő megtartásában?
Segítünk abban, hogy ezekre a kérdésekre személyre szabott válaszát megtalálhassa a 3 napos képzésünkön, amit gyakorlott HR-eseknek ajánlunk!
Indulás: 2020. november 10-11.
Tovább a HR felsőfokon képzésre

HR nem HR vezetőknek
 
Bevezetés a HR világába - HR alapismeretek képzés
A tanfolyam olyan vezetőknek, szakembereknek szól, akik nem HR-es munkakörben dolgoznak, viszont munkakörükből adódóan szorosan együtt kell működniük a HR szakemberekkel, illetve vezetőként ők az általuk irányított terület első számú HR vezetői is.
Indulás: 2020. szeptember 29-30.
Tovább a HR nem HR szakembereknek képzésre
 
A Sämling Kft. összes HR-es képzése
Eseménynaptár
Információ: