Training details

Training's official name HR basic képzés
Trainers Tokár Péter
dr. Sepsi Tibor
Kardosné Réti Judit
Alföldi Katalin
Dr. Czirók Andrea
Cerificate to obtain Résztvevőink HR Basic képzés elvégzéséről szóló tanúsítványt kapnak. Igény esetén felárral REFA Zeugnis is igényelhető.
Training target group HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársainak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.
Competences A HR képzés elvégzésével résztvevőink alkalmassá válnak a HR rendszer menedzselésére, rendszeres és időszakos HR feladatok önálló HR szervezésére, elvégzésére, különböző akciók indítására, menedzselésére, lezárására és az elért eredmények kiértékelésére. Az értékelést követően folyamatok újjászervezésére és a vállalati stratégia támogatására és a HR stratégia operatív leképezésére.
Training calendar
Information: