ELINDULT A JELENTKEZÉS!

HR Basic - 2023. márciustól

 

A HR basic képzés 12 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik HR területen nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal, csütörtökönként kerül megrendezésre. A képzés 12 tantermi vagy online oktatásból és 4 online előadásból áll. Az oktatások csütörtökönként 09:00 - 16:00, illetve 9:00 - 12:30 között zajlanak.


Miért a Sämling HR Basic képzése?

HR feladatai vannak?

Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt?

Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni!

Képzésünk átfogó, hiánypótló, szakmai tanfolyam, ahol résztvevőink áttekintik a HR-es tevékenységi kör operatív, adminisztratív és munkajogi kérdéseit is. HR generalista munkakörökhöz tartozó feladatköröket ölelik fel a tanórák.


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


Kiknek lehet hasznos a képzés?

A HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársainak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.

 

Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 12 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit!

Ha ráismer saját kérdései valamelyikére az alábbi kérdések között, vagy valami hasonló foglalkoztatja egy ideje, köztünk a helye HR képzésünkön!

  • Mi az a kompetencia alapú HR rendszer?
  • Hogyan működtessem a teljesítményértékelő-, teljesítmény menedzselő rendszert?
  • Hogyan támogassam a vezetőket a megfelelő képzési formák kiválasztásában?
  • Hogyan válasszam ki a legrátermettebb álláspályázót?
  • Mi kerüljön a munkaszerződésbe?
  • Hogyan kezeljem a vezetők/munkatársak eltúlzott – de általuk jogosnak tartott – igényeit?
  • Mik a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályok?
  • Milyen munkajogi ismeretekkel kell rendelkeznie egy HR szakembernek?
  • Milyen szerepe van a HR-nek a szervezeti kommunikáció fejlesztésében?
  • Milyen szerepe van a HR-nek a változások menedzselésében?

HR Basic


Képzésünk jellemzője

HR gondolkodás együtt testre szabva gyakorlatorientáltan

 

Gyakorlatorientált képzési napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket. Résztvevőink dokumentumokat (pl. interjúlap, próbaidő értékelés, kilépés…) állítanak össze egyénileg és csoportban.

A mindig frissített, naprakész tananyagot nyomtatott és elektronikus formában is a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk. A kiadott jegyzetek segítenek a felkészülésben és elégségesek az egyéni feladat/képzészáró értékelő dolgozat sikeres elkészítéséhez.

A tanúsítvány kiadásának feltétele egy sikeres képzést záró értékelő munka (esszé) benyújtása, valamint prezentálása a zárónapon. A résztvevők a képzést követően egymás prezentációit, dolgozatait is megkaphatják (egyéni beleegyezés esetén), amelyből szintén értékes tudást nyerhetnek.

Résztvevőink a képzés elvégzése után tanúsítványt kapnak.


Időbeosztás

A HR basic képzés 12 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik HR területen nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal, csütörtökönként kerül megrendezésre. A képzés 12 tantermi vagy online oktatási napból és 4 e-learning előadásból áll.

Kérje az órarendet emailben a képzésfelelőstől!

Az oktatások csütörtökönként 09:00 - 16:00  és 9:00 - 12:00 között zajlanak.

A képzést évente kétszer indítjuk, tavasszal és ősszel.


Résztvevőink írták

„Nagyon magas színvonalon zajlott az oktatás, nagyon jó hangulatban. Gratulálok a Sämling csapatának!”

„Kardosné Réti Judit előadásait különösen élveztem, maga a személyisége is hozzá tett az előadásokhoz! Különösen tetszett, hogy interaktívvá tette az előadásokat!”

„Nagyon jó volt a csoport összetétele. Tetszettek az interaktív feladatok.”

 

A HR Basic képzés során különösen tetszett:

„A hallottak gyakorlati alkalmazhatósága. Kiváló szakemberek.”

„A képzés gyakorlatias volt és szabad, a légkör barátias.”

„Gyakorlatias, megbeszéltünk közösen mindent”

„Problémákra direkt válasz, gyakorlati alkalmazhatóság”

„Átfogó elméleti bemutatás”

„Naprakész, piacképes információk”

„Az előadók profizmusa, segítőkészsége és közvetlen stílusa”


A képzés specialitása

HR Basic tanfolyamunk keretén belül a HR alapjainak elsajátításán túl munkajogász oktatónk 2 teljes napban adja át a munkajogi ismereteket. Résztvevőink pedig kiegészítő - alapozó - tananyagot kapnak, mellyel előre fel tudnak készülni a témára, megismerik az alapvető munkajogi fogalmakat, szabályokat.

Résztvevőinknek folyamatos kapcsolattartási és kérdezési lehetőséget biztosítanak oktatóink. Fontos és kiemelendő eleme az oktatásnak a networking.

A HR a legtöbb cég életében kiemelt szerepet tölt be. A gyorsan változó jogi és gazdasági környezetben kiemelt fontossággal bír a professzionális HR munka, - akár stratégiai, akár operatív szerepet tölt be a vállalat életében.

 

KÉPZÉSÜNK RÉSZLETES TEMATIKÁJÁT ITT TEKINTHETI MEG!

 

Az eredmény

A HR képzés elvégzésével résztvevőink alkalmassá válnak a HR rendszer menedzselésére, rendszeres és időszakos HR feladatok önálló HR szervezésére, elvégzésére, különböző akciók indítására, menedzselésére, lezárására és az elért eredmények kiértékelésére. Az értékelést követően folyamatok újjászervezésére és a vállalati stratégia támogatására és a HR stratégia operatív leképezésére.

A képzés díja

 

499 999 Ft + 27% Áfa

634 999 Ft

 

A részvételi díj tartalmazza a 12 oktatási napot, 4 online előadást, a segédanyagokat és a tanúsítványt.

Kedvezmények

8%     Hírlevélre történő feliratkozás esetén

10%  Magánszemély jelentkező

10%  TB és Bérügyintézők részére

12%  2 fő együttes jelentkezése esetén

15% 3 vagy több fő együttes jelentkezés esetén

 

A kedvezmények nem összevonhatók, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!

A képzés 1 napjára történő jelentkezés esetén a részvételi díj 54 000 Ft + Áfa (68 580 Ft). A képzési díjból a fenti kedvezmények érvényesíthetők.

A tananyag meghallgatásához szükséges felhasználói jogosultságokat csakis kizárólag a képzésben résztvevők használhatják. A képzésekhez kapcsolódó írásos és egyéb (elektronikus) anyagok szerzői joga a Sämling Kft. tulajdonát képezik, ezért azok sokszorosítása, terjesztése, harmadik fél részére történő átadása-, valamint a konzultáción video- hang és egyéb felvételek rögzítése tilos. 


Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólag nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve HR basic képzés
Oktatók Tokár Péter
dr. Sepsi Tibor
Kardosné Réti Judit
Alföldi Katalin
Dr. Czirók Andrea
A képzés elvégzésével megszerezhető dokumentum Résztvevőink HR Basic képzés elvégzéséről szóló tanúsítványt kapnak. Igény esetén felárral REFA Zeugnis is igényelhető.
Eseménynaptár
Információ: