Training details

Training's official name HR basic képzés
Trainers Tokár Péter
dr. Sepsi Tibor
Kardosné Réti Judit
Alföldi Katalin
Dr. Czirók Andrea
Cerificate to obtain Résztvevőink a sikeres vizsga után HR Basic képzés elvégzéséről szóló tanúsítványt kapnak. Igény esetén felárral REFA Zeugnis is igényelhető.
Exam prerequisite A képzés utolsó napján egy kiválasztott téma alapján készített prezentáció a többi résztvevő előtt.
Training target group HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársainak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.
Competences A HR képzés elvégzésével résztvevőink alkalmassá válnak a HR rendszer menedzselésére, rendszeres és időszakos HR feladatok önálló HR szervezésére, elvégzésére, különböző akciók indítására, menedzselésére, lezárására és az elért eredmények kiértékelésére. Az értékelést követően folyamatok újjászervezésére és a vállalati stratégia támogatására és a HR stratégia operatív leképezésére.
Training calendar
Information: