Tavaszi időpontunk:

2021. márciustól

A HR basic képzés 11 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik HR területen nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal, csütörtökönként kerül megrendezésre. A képzés 11 tantermi oktatási napból és 2 online előadásból áll. Az oktatások csütörtökönként 09:30 - 16:30 között zajlanak.
2020. szeptemberi órarendünk kialakítás alatt van! A végleges időpontokról a jelentkezése után tájékoztatni fogjuk.


Miért a Sämling HR Basic képzése?

Sämling, 89' óta a felnőttképzésben

HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni.

Képzésünk átfogó, hiánypótló, szakmai tanfolyam, ahol résztvevőink áttekintik a HR-es tevékenységi kör operatív, adminisztratív és munkajogi kérdéseit is. HR generalista munkakörökhöz tartozó feladatköröket ölelik fel a tanórák.


Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!


Olvassa el fő oktatónk, Kardosné Réti Judit írását a képzéssel kapcsolatban! Tovább>>


Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit!

Ha ráismer saját kérdései valamelyikére az alábbi kérdések közt, vagy valami hasonló foglalkoztatja egy ideje, köztünk a helye HR képzésünkön!

 • Mi az a kompetencia alapú HR rendszer?
 • Hogyan működtessem a teljesítményértékelő-, teljesítmény menedzselő rendszert?
 • Hogyan támogassam a vezetőket a megfelelő képzési formák kiválasztásában?
 • Hogyan válasszam ki a legrátermettebb álláspályázót?
 • Mi kerüljön a munkaszerződésbe?
 • Hogyan kezeljem a vezetők/munkatársak eltúlzott – de általuk jogosnak tartott – igényeit?
 • Mik a személyes adatok munkaügyi célú kezelésére vonatkozó szabályok?
 • Milyen munkajogi ismeretekkel kell rendelkeznie egy HR szakembernek?
 • Milyen szerepe van a HR-nek a szervezeti kommunikáció fejlesztésében?
 • Milyen szerepe van a HR-nek a változások menedzselésében?

HR Basic


Képzésünk jellemzője

HR gondolkodás együtt testre szabva gyakorlatorientáltan

 

Gyakorlatorientált képzési napjainkon konkrét példák, tervek, irat- és nyomtatványminták segítségével sajátíthatja el a napi rutinfeladatok elvégzéséhez szükséges ismereteket. Résztvevőink dokumentumokat (pl. interjúlap, próbaidő értékelés, kilépés…) állítanak össze egyénileg és csoportban.

A mindig frissített, naprakész tananyagot nyomtatott és elektronikus formában is a résztvevők rendelkezésére bocsátjuk. A kiadott jegyzetek segítenek a felkészülésben és elégségesek az egyéni feladat/vizsgadolgozat sikeres elkészítéséhez.

A tanúsítvány kiadásának feltétele egy sikeres vizsgamunka (esszé) benyújtása, valamint prezentálása a vizsganapon. A résztvevők a képzést követően egymás prezentációit, dolgozatait is megkaphatják (egyéni beleegyezés esetén), amelyből szintén értékes tudást nyerhetnek.

Résztvevőink a képzés elvégzése és a sikeres vizsga után Sämling tanúsítványt kapnak. Igény esetén felárral REFA Zeugnis is igényelhető.


Időbeosztás

A HR basic képzés 11 oktatási napban adja át a szükséges ismereteket, amik HR területen nélkülözhetetlenek. A képzés hetente 1 alkalommal, csütörtökönként kerül megrendezésre. A képzés 11 tantermi oktatási napból és 2 online előadásból áll.

Kérje az órarendet emailben a képzésfelelőstől!

Az oktatások csütörtökönként 09:30 - 16:30 között zajlanak.

A képzést évente kétszer indítjuk, tavasszal és ősszel.


Résztvevőink írták

A HR Basic képzés során különösen tetszett:

 • „A hallottak gyakorlati alkalmazhatósága. Kiváló szakemberek.”
 • "nagyon jó volt a munkajogi összefoglaló tananyag"
 • "a képzés gyakorlatias volt és szabad, a légkör barátias"
 • "gyakorlatias, megbeszéltünk közösen mindent"
 • "problémákra direkt válasz, gyakorlati alkalmazhatóság"
 • "átfogó elméleti bemutatás"
 • "naprakész, piacképes információk”

A képzés specialitása

HR Basic tanfolyamunk keretén belül a HR alapjainak elsajátításán túl munkajogász oktatónk 2 teljes napban adja át a munkajogi ismereteket. Résztvevőink pedig kiegészítő - alapozó - tananyagot kapnak, mellyel előre fel tudnak készülni a témára, megismerik az alapvető munkajogi fogalmakat, szabályokat.

Résztvevőinknek folyamatos kapcsolattartási és kérdezési lehetőséget biztosítanak oktatóink. Fontos és kiemelendő eleme az oktatásnak a networking.

A HR a legtöbb cég életében kiemelt szerepet tölt be. A gyorsan változó jogi és gazdasági környezetben kiemelt fontossággal bír a professzionális HR munka, - akár stratégiai, akár operatív szerepet tölt be a vállalat életében.


HELYSZÍN
Budapest

 

RÉSZVÉTELI DÍJ

43.000 Ft + Áfa

(54.610 Ft)

Napi ár (A képzés 1 napjára történő jelentkezés esetén. A képzési díjból a lenti kedvezmények érvényesíthetőek.)

A reggeli étel-ital fogyasztás, mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg.

390.000 Ft + Áfa

(495.300 Ft)

Képzés díja tartalmaz 11 oktatási napot, 3 online előadást, a reggeli bekészítést, továbbá a kávé, tea szünetek költségeit, valamint a Sämling tanúsítványt. Ebédet nem áll módunkban biztosítani, de egész nap kínálunk kávét, teát, üdítőt, pogácsát, süteményt.

A reggeli étel-ital fogyasztás mint természetbeni juttatás után a közterheket a résztvevő cég fizeti meg. Igény esetén +50 EUR+ÁFA a REFA oklevél ára, melyből kedvezmény nem érvényesíthető.

 

KEDVEZMÉNYEK
A kedvezmények nem összevonhatóak, minden esetben az Önnek járó legmagasabbat vesszük figyelembe!
 8% Hírlevélre történő feliratkozás esetén
10% Magánszemély jelentkező
10% TB klubtagjaink részére
 12% 2 együttes jelentkezés - 2 fő vagy 2 különböző képzésre történő együttes jelentkezés esetén
 15% 3 együttes jelentkezés - 3 vagy több fő, egy vagy akár több különböző képzésre történő együttes jelentkezése esetén


+ 1 Plusz(érv) mellettünk

Partnerünk, a HVG HR Centernek köszönhetően a jelentkezők számára a mindig naprakész tananyagunkat a HR Plusz kiadvánnyal színesítjük.

HR Plusz 2020


Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános  kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

Képzés adatai

Képzés hivatalos neve HR basic képzés
Oktatók Tokár Péter
dr. Takács Anett
dr. Sepsi Tibor
Alföldi Katalin
Kardosné Réti Judit
Megszerezhető végzettség Résztvevőink a sikeres vizsga után HR Basic képzés elvégzéséről szóló tanúsítványt kapnak. Igény esetén felárral REFA Zeugnis is igényelhető.
Vizsgára bocsátás feltétele A képzés utolsó napján egy kiválasztott téma alapján készített prezentáció a többi résztvevő előtt.
Képzés célcsoportja HR képzési program úgy épül fel, hogy pályakezdők, a HR területtel ismerkedők és gyakorló HR munkatársak számára is hasznos ismereteket nyújt. Ha rendszerezné ismereteit vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve az együttesen legjobbnak ítélttel, akkor szeretettel várjuk képzésünkre! Ajánljuk ugyanakkor pályaválasztóknak, illetve pályaváltóknak is, továbbá olyan vállalkozások munkatársainak, akik megkapták feladatnak a „HR”-t.
Kompetenciák A HR képzés elvégzésével résztvevőink alkalmassá válnak a HR rendszer menedzselésére, rendszeres és időszakos HR feladatok önálló HR szervezésére, elvégzésére, különböző akciók indítására, menedzselésére, lezárására és az elért eredmények kiértékelésére. Az értékelést követően folyamatok újjászervezésére és a vállalati stratégia támogatására és a HR stratégia operatív leképezésére.
Eseménynaptár

Meghirdetett tantermi oktatásainkat korlátozó intézkedések, illetve veszélyhelyzet esetén online formában valósítjuk meg.

Információ: