Alap és haladó projektmenedzsment képzéseinkkel növelje Ön is projektjei sikereit, és érvényesüljön még jobban a szakmai életben.

projektmenedzsment képzés

 

Pontosan tudjuk, mennyire fontos a projektek sikere, és mekkora tétje van egy-egy projektnek. És azt is tudjuk, mennyi buktatója van a projektirányításnak és a projektvezetésnek!

Képzéseinket és workshopjainkat éppen ezért úgy állítottuk össze, hogy résztvevőink:

  • Az itt megszerzett tudással könnyebben érvényesülnek a szakmai életben. 
  • Magyar nyelvű oktatást kapnak, nemzetközi szakmai háttérrel.
  • Kiscsoportos, gyakorlatorientált foglalkozásokon vesznek részt, akár saját projektekkel.

Magyarországon immár 20 éve foglalkozunk projektmenedzsment oktatással és tanácsadással, mintegy 1000 cégtől 3500 szakember vett részt e témakörben képzéseinken és workshopjainkon.


Tekintse meg projektmenedzsment képzéseinket:

Komplex Projektvezető Képzés   Projektmenedzsment Humán Kompetenciái
     
Pályázatok projektszintű kezelése   Agilis eszközök a Projektmenedzsmentben
     
MS Project használat alapjai   Projektmenedzsment Alapjai

Meghirdetett tantermi oktatásainkat korlátozó intézkedések, illetve veszélyhelyzet esetén online formában valósítjuk meg.

Szeretné cégére szabottan egyedi tematika és időbeosztás szerint megvalósítani az oktatást?

Képzéseinket kihelyezett formában is örömmel megszervezzük az Önök egyedi igényei szerint. Kérjük vegye fel a kapcsolatot képzés felelősünkkel!

Céges ügyfeleink legkedveltebb képzési formája a vállalati kihelyezett képzésünk. A képzéstípus legfőbb előnyei: a rugalmas tematika, az ügyfélre szabott oktatási struktúra, az ügyfelek által kijelölt területekre fókuszált megoldások.

Kiknek ajánljuk? Azoknak a szervezeteknek, amelyek 5 főnél több munkatársukat szeretnék képezni, a kihelyezett képzés a legköltséghatékonyabb. Akiknek fontos a saját helyszín, a rugalmas időbeosztás és az egyéni tematika, azoknak kihelyezett képzéseink az ideálisak.

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzéseinkről, kattintson az alábbi gombra!
 
 

Sült hekk és csavaros fagyi

azaz egy Projektmenedzser anyuka hétvégi tervei

Bizonyára Önök is úgy voltak ezzel, hogy amikor kitört a járvány, szívük kicsiny szegletében azért örültek annak egy picit, hogy többet lehetnek majd otthon a családjukkal. Majd kint a balkonon együtt palántázzuk a paradicsomokat, sokat társasozunk, olvasunk, kacagunk. Be kell valljam, megszámlálhatatlan sok módját láttam annak, milyen pompásan, és igazán értékesen fogjuk eltölteni azt a néhány napot/hetecskét, amit össze leszünk zárva a szeretett családdal. Természetesen legszörnyűbb rémálmaimban sem képzeltem volna, hogy csodálatos terveimbe valami hiba csúszhat, amit úgy hívnak, ÉLET! 

Folytatásért kattintson a blog gombra!

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek! 
 

 

Eseménynaptár
Információ: