Controlling képzéseink Magyarország egyik legjobb ár-érték arányú átfogó szakmai képzései - hazai környezetre adaptálva, magyar nyelven, akár nemzetközi végzettséget/tanúsítványt is kínálva.
 
 
3-6 NAPOS KÉPZÉSEINK
CONTROLLING MESTERFOKON Egy képzés azoknak akik szeretnének jobban elmélyedni a controlling egy-egy speciális területében.
GAZDASÁGI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSE A controlling alapjául szolgáló beszámoló megismeréséért.
KÖLTSÉG- ÉS TELJESÍTMÉNYCONTROLLING A hatékony költséggazdálkodásért.
PÉNZÜGYI CONTROLLING HÉTVÉGI NAPOKON - az eredményes cash menedzsmentért.
PÉNZÜGYI CONTROLLING ISMERETEK

HÉTKÖZNAPOKON - az átfogó ismeretekért a likviditás megteremtésétől a pénzügyi tervezésen, cash- menedzsmenten át a beruházási, befektetési döntéshozatalig.

Az integrált számítógépes termelésirányítási rendszer megfelelő alkalmazásáért.
VÁLLALATI SZIMULÁCIÓ A controlling ismeretek kipróbálásáért.
 
 
2 NAPOS KÉPZÉSEINK
CONTROLLING AZ IFRS BESZÁMOLÓ TÁMOGATÁSÁRA CSAK KIHELYEZETT FORMÁBAN ELÉRHETŐ!
HUMÁN CONTROLLING MUTATÓSZÁMOK A GYAKORLATBAN
A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását. Lehetőséget biztosítunk konkrét szervezeti, egyéni controlling problémák felvetésére, közös megoldás keresésére.
LIKVIDITÁS-MENEDZSELÉS Avagy pénzügyi tervezés és controlling a gyakorlatban. A tervezés és controlling módszerek alkalmazásával értékelhetik vállalatuk pénzügyi helyzetét, és kialakíthatják a pénzügyi helyzet javítását elősegítő stratégiákat. Emellett követhetik a megvalósítás folyamatát.
LOGISZTIKAI CONTROLLING
Megmutatjuk, hogyan kell felépíteni és működtetni egy modern logisztikai controlling rendszert, mit jelentenek a számok, hogyan hatnak azok változásai a vevői elégedettségen át a cég jövedelmezőségére. 
PROJEKTCONTROLLING A projektcontrolling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 
SALES CONTROLLING Kihívások és megoldások a sales és a marketing controllingban gyakorlatorientáltan.
STRATÉGIAI- ÉS TELJESÍTMÉNYCONTROLLING Példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhetnek a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.
 

 

Amennyiben csak egy nap áll rendelkezésre, és a controlling egy speciális részét szeretné átfogóbban tanulmányozni, akkor válasszon 1 napos controlling képzéseink közül!
 
Controlling képzések (3-6 nap)

 

Jelentkezzen most együtt Pénzügyi controlling és Költség- és teljesítmény controlling képzéseinkre 20% kedvezménnyel, így 464.000 Ft + 27% ÁFA helyett 371.200 Ft + 27% ÁFÁ-ért vehet részt képzéseinken (német vagy angol nyelvű tanúsítvánnyal) vagy 394.000 Ft + 27% ÁFA helyett 315.200 Ft + ÁFÁ-ért (magyar tanúsítvánnyal)

FONTOS! Jelentkezéskor csak a jelentkezési lapot kell kitöltenie, a részvételi díj átutalása majd a képzés indulásakor lesz esedékes.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 

Controlling képzések (3-6 nap)
 

A Nemzetközi REFA Controller képzés ÖNÁLLÓAN, egyenként elvégezhető moduljai:

1. Gazdasági teljesítmény mérése
2. Pénzügyi controlling
3. Költség-és teljesítménycontrolling, költségmenedzsment
4. Vállalat szimuláció - Business Game
 
A teljes REFA Controller programhoz a korábban elvégzett modulok után KÉSŐBB is lehet csatlakozni.

Érdemes Nemzetközi REFA Controller képzésünket választania, amennyiben:

  • átfogó controlleri ismeretekre van szüksége,
  • szívesen megismerné a controlling izgalmas világát,
  • naprakész, gyakorlatias szakmai ismereteket szeretne.

 

Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:

 

Miért válasszon minket?

Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat, és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
Információ:
 
Porubszky-Tóth Katalin képzésfelelős
Telefon: +36-20-410-2805
 
 

 Hírlevél Olvasóink mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről, és kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 
Eseménynaptár
Információ: