Live online - Controlling nyílt nap – 2021. szeptember 2. 18:00-tól

Itt a lehetőség: tesztelje REFA Controller képzésünket, regisztráljon élő, online nyílt napunkra, és ismerkedjen meg oktatónkkal, Lengyel Lászlóval, tegye fel kérdéseit, lessen bele a képzésbe!

A Nyílt napon való részvétel semmilyen fizetési kötelezettséget nem von maga után, NEM minősül a képzésre történő jelentkezésnek!

Controlling képzéseink Magyarország legjobb ár-érték arányú átfogó szakmai képzései- hazai környezetre adaptálva, magyar nyelven, nemzetközi végzettséget/tanúsítványt kínálva.
 
3-6 NAPOS KÉPZÉSEINK
GAZDASÁGI TELJESÍTMÉNY MÉRÉSE a controlling alapjául szolgáló beszámoló megismeréséért
KÖLTSÉG- ÉS TELJESÍTMÉNYCONTROLLING a hatékony költséggazdálkodásért
az eredményes cash menedzsmentért
a controlling ismeretek kipróbálásáért
az integrált számítógépes termelésirányítási rendszer megfelelő alkalmazásáért
CONTROLLING MESTERFOKON Egy képzés azoknak akik szeretnének jobban elmélyedni a controlling egy-egy speciális területében
 
 
2 NAPOS KÉPZÉSEINK
HUMÁN CONTROLLING MUTATÓSZÁMOK A GYAKORLATBAN
A humán controlling egyes eszközeit konkrét példákon mutatjuk be, a résztvevőkkel közösen értékeljük azok alkalmazását. Lehetőséget biztosítunk konkrét szervezeti, egyéni controlling problémák felvetésére, közös megoldás keresésére.
LOGISZTIKAI CONTROLLING
Megmutatjuk, hogyan kell felépíteni és működtetni egy modern logisztikai controlling rendszert, mit jelentenek a számok, hogyan hatnak azok változásai a vevői elégedettségen át a cég jövedelmezőségére. 
PROJEKTCONTROLLING A projektcontrolling technikája és gyakorlata olyan megbízható eszköz a vezető kezében, melynek segítségével könnyebben és gyorsabban reagálhat a gazdasági környezet változásaira. 
SALES CONTROLLING Kihívások és megoldások a sales és a marketing controllingban gyakorlatorientáltan.
STRATÉGIAI- ÉS TELJESÍTMÉNYCONTROLLING Példák és esetek feldolgozásán keresztül rálátást szerezhetnek a stratégiai és teljesítmény kontrolling területére.
 
Controlling képzések (3-6 nap)
 
Amennyiben csak egy nap áll rendelkezésre, és a controlling egy speciális részét szeretné átfogóbban tanulmányozni, akkor válasszon 1 napos controlling képzéseink közül!
 
Controlling képzések (3-6 nap)

 

Jelentkezzen most együtt Pénzügyi controlling és Költség- és teljesítmény controlling képzéseinkre 20% kedvezménnyel, így 464.000 Ft + 27% ÁFA helyett 371.200 Ft + 27% ÁFÁ-ért vehet részt képzéseinken (német vagy angol nyelvű tanúsítvánnyal) vagy 394.000 Ft + 27% ÁFA helyett 315.200 Ft + ÁFÁ-ért (magyar tanúsítvánnyal)

FONTOS! Jelentkezéskor csak a jelentkezési lapot kell kitöltenie, a részvételi díj átutalása majd a képzés indulásakor lesz esedékes.

 

Amennyiben szeretne emlékeztető e-mailt kapni képzésünkről, kattintson az alábbi gombra!

 

Controlling képzések (3-6 nap)
 

A Nemzetközi REFA Controller képzés ÖNÁLLÓAN, egyenként elvégezhető moduljai:

1. Gazdasági teljesítmény mérése
2. Pénzügyi controlling
3. Költség-és teljesítménycontrolling, költségmenedzsment
4. Vállalat szimuláció - Business Game
 
A teljes REFA Controller programhoz a korábban elvégzett modulok után KÉSŐBB is lehet csatlakozni.

Érdemes Nemzetközi REFA Controller képzésünket választania, amennyiben:

  • átfogó controlleri ismeretekre van szüksége,
  • szívesen megismerné a controlling izgalmas világát,
  • naprakész, gyakorlatias szakmai ismereteket szeretne.

 

Ha szeretne értesülni új képzési időpontokról, információkról, kérem itt jelentkezzen:

 

Miért válasszon minket?

Oktatóink olyan szakemberek, akik napi munkájuk során használják a controlling eszköztárának széles skáláját, feltérképezik a lehetséges buktatókat, és megoldást találnak a vállalatot érintő problémákra. Az így megszerzett tudásukat, tapasztalatukat ötvözik a német REFA tananyaggal és ezt osztják meg a képzéseinken résztvevőkkel. Büszkék vagyunk arra, hogy aki egyszer már valamelyik továbbképzésünket választotta, szívesen jön újra, és ajánl minket kollégáinak is.
 
 
Információ:
 
Porubszky-Tóth Katalin képzésfelelős
Telefon: +36-20-410-2805
 
 

Hírlevél Olvasóink nemcsak mindig időben értesülnek legújabb képzéseinkről és általános kedvezményeinkről, hanem kizárólagosan nekik szóló kedvezményeinkben is részesülnek!

 
Eseménynaptár
Információ: